Home / Beauty  / Η πιο παραμυθένια συλλογή της Jo Malone London

Η πιο παραμυθένια συλλογή της Jo Malone London

Jo Malone London
Η Jo Malone London γνωρίζει πολύ καλά πώς να εντυπωσιάζει. Αυτήν τη φορά, όμως, δεν τραβάει τα βλέμματα μόνο χάρις στα ιδιαίτερα αρώματά της, αλλά εντυπωσιάζει μέσα από την παραμυθένια καμπάνια της.

 

Το πολυτελές brand γυρνάει πίσω τον χρόνο, μεταφέροντάς μας σε ένα μαγευτικό και άγριο τοπίο, το οποίο ξετυλίγεται μπροστά από εντυπωσιακές σκηνές από ομιχλώδεις χερσότοπους και αρχαία κάστρα, μέσα στην καρδιά των σκωτσέζικων Highlands.  Jo Malone London

 

 

Η νέα σειρά αρωμάτων της Jo Malone London περιλαμβάνει:

 

Melancoly Thistle

Τολμηρά και φωτεινά melancholy thistles φρουρούν ένα εγκαταλελειμμένο παλιό κάστρο στα Highlands της Σκωτίας. Συνυφασμένο με τη φρεσκάδα της φύσης, αυτό το ξυλώδες άρωμα.συνοδεύεται από το accord coolwood για να ανακαλέσει τους καλυμμένους με κισσό πέτρινους τοίχους μέσα σε ένα μεγαλοπρεπές κειμήλιο.

 


Highland Heather

Η πρωινή ομίχλη στα Highlands διαλύεται και αποκαλύπτει ένα μοναδικό πέπλο από ρέικι. Ένα όραμα «αμέθυστου» που αποτυπώνεται σε ένα ξυλώδες άρωμα,.εμπλουτισμένο με αγγλική λεβάντα και κυπαρίσσι, έχοντας ως βάση το αισθησιακό κεχριμπάρι. 


Mallow On The Moor

Μωβ άνθη μολόχας απλώνονται σε ένα άγριο αδάμαστο τοπίο, προσελκύοντας τις μέλισσες με το έντονο χρώμα τους. Τα όμορφα πέταλά τους αναδύονται σε συνδυασμό με το “πουδρένιο” ηλιοτρόπιο σε αυτό το απαλό floral άρωμα, εμπλουτισμένο από τη φυσικότητα των φύλλων βιολέτας.

 

Jo Malone

Wild Achillea

Χρυσαφένια μπουκέτα άγριας αχίλλειας πλαισιώνουν τα ερείπια που ζωντανεύουν χάρη στη φύση. Το περγαμόντο ενισχυμένο με τις στυφές νότες τσουκνίδας, και με τον πράσινο χαρακτήρα της, ισορροπεί πάνω σε μια βάση απαλού white musk.

 

 

Το Melancoly Thistle είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς της Jo Malone,.καθώς μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τα υπόλοιπα αρώματα της συλλογής.

 

Jo Malone

 

Σύμφωνα με τη δέσμευση της Jo Malone London για βιωσιμότητα, η συλλογή The Highlands.προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, με τα αρώματα να δημιουργούνται σε χώρο που αξιοποιεί την ηλιακή ενέργεια και λειτουργεί με 100% ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια. Τα iconic cream boxes είναι ανακυκλώσιμα και κατασκευάζονται από υλικά πιστοποιημένα από το FSC,.ενώ τουλάχιστον το 70% είναι ανακυκλωμένα υλικά. Επιπλέον, οι τσάντες Jo Malone London είναι κατασκευασμένες από χαρτί πιστοποιημένο από το FSC, ενώ όλα τα μέρη της, εκτός από τα χερούλια, είναι ανακυκλώσιμα και βιοδιασπώμενα.

 

www.jomalone.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada