Home / Family  / Θεατρόφιλοι είστε έτοιμοι;

Θεατρόφιλοι είστε έτοιμοι;

Αν είστε θεατρόφιλοι και θα μείνετε στην πόλη, αυτές είναι οι 3+1 θεατρικές παραστάσεις, που θα χαρίσουν στις ζεστές μέρες ενδιαφέρον!

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι ταυτισμένο με τις διακοπές και τη θάλασσα, αλλά για εσάς που είστε θεατρόφιλοι, ξέρετε καλά ότι σημαίνει και απολαυστικές θεατρικές παραστάσεις.

 

Επιλέξαμε για εσάς 3+1 θεατρικές προτάσεις, που θα “ταξιδέψουν” μικρούς και μεγάλους, κάπου μακριά από την πόλη…

 

“Aladdin”: Τετάρτη 21 Ιουνίου, Μονή Λαζαριστών

Μελωδίες, χρώματα, εικόνες με κύριο αφηγητή την κίνηση του σώματος.θα σας μεταφέρουν την αύρα της Ανατολής.

Η σχολή χορού Arte del Ballo Dance School παρουσιάζει το έργο “Aladdin” στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών του ΚΘΒΕ την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023.

Μέσα από την τέχνη του χορού τα παιδιά θα ταξιδέψουν σε μέρη μαγικά! Χίλιες και μία νύχτες…. νύχτες αραβικές και η μαγεία ξεκινάει με μαγικό λυχνάρι,.ιπτάμενα χαλιά, χανούμισες και μάγους!

 

 

Ώρα έναρξης: 20:00 μ.μ

 

Εισιτήρια:

Κανονικό: 15 €

Παιδικό, φοιτητικό, ανέργων: 10 €

 

“Ο Πρίγκιπας Λεμόνης”: Παρασκευή 23 Ιουνίου, Θερινό Cinema Ελληνίς

Το Θέατρο του Βορρά παρουσιάζει το αγαπημένο μουσικό παραμύθι του Γ. Σακελλαρίδη “Ο πρίγκιπας Λεμόνης”. Μια διαδραστική παράσταση,.με τα πολυαγαπημένα τραγούδια του Πρίγκιπα Λεμόνη! Τα παιδιά, γνωρίζουν από κοντά το Λεμόνη και την Κρεμμύδω, που μιλούν για τη δύναμη της αγάπης!

Ο καλόκαρδος Πρίγκιπας Λεμόνης γνωρίζει την όμορφη Κρεμμύδω και την ερωτεύεται! Παρά τις αντιρρήσεις που έχει ο περίγυρος και των δυο, θα παντρευτούν. και θα απαντήσουν σε όλους όσους επικρίνουν την αγάπη τους… με αγάπη!!!

 

 

Το αγαπημένο βιβλίο των παιδιών, χρόνια τώρα, ευαισθητοποιεί τα παιδιά,.αναφορικά με το θέμα της υγιεινής διατροφής και δίνει ερεθίσματα για συζητήσεις που αφορούν το ζήτημα της παχυσαρκίας,.το οποίο συχνά συνδέεται και με την αυτοεκτίμηση.

 

Εισιτήρια:

Προπώληση: 8 €

 

“Μια τρελή τρελή αλφαβήτα”: Δευτέρα 26 Ιουνίου, Mονή Λαζαριστών 

Τι συμβαίνει όταν ο Λευτέρης Ελευθερίου συναντά τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο ή αλλιώς όταν ο Αλφαβητούλης συναντά τον Άνθρωπο Ορχήστρα; Οι δύο πληθωρικοί καλλιτέχνες συναντιούνται ξανά σε μία παιδική παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά! Η παράσταση βασίζεται στο βραβευμένο βιβλίο “Μια τρελή τρελή ΑΒ” της Ράνιας Μπουμπουρή,.που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και συγκαταλέγεται στα best seller της παιδικής λογοτεχνίας.

 

 

Ο Αλφαβητούλης  είναι ένας απίθανος χαρακτήρας,.που αναζητά τον πιο μελωδικό τρόπο για να μάθει τα γράμματα της Αλφαβήτας και τα μυστικά τους. Στο πλευρό του στέκεται ο Άνθρωπος Ορχήστρα, ο οποίος μέσα από τραγούδια και ρυθμούς και με την πολύτιμη βοήθεια του κοινού,.θα βοηθήσει τον συμπαθητικό αυτό ήρωα να ανακαλύψει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο τα 24 γραμματάκια…

Μια εκπληκτική διαδραστική παράσταση που συνδυάζει ζωντανή μουσική (βιολί, μαντολίνο, κιθάρα, ακορντεόν, τρομπόνι, μπουζούκι, κρουστά), τραγούδι, χορό, θεατρικό παιχνίδι και κουκλοθέατρο!

 
 
Ώρα έναρξης: 20:30 μ.μ
 
Εισιτήρια:

Προπώληση: 10 €

 

“Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας”: Τετάρτη 5 Ιουλίου, Ανοιχτό Θέατρο Συκεών “Μάνος Κατράκης”

Πρόκειται για ένα θεατρικό κείμενο βασισμένο στο κλασικό παραμύθι. Οι δύο βασικοί ήρωες, Ο Λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα ξανασυναντιούνται λίγο καιρό μετά από όσα συνέβησαν στο σπίτι της γιαγιάς και καλούνται να συνεργαστούν, προκειμένου να δώσουν συγχώρεση στον Λύκο όλα τα ζώα του δάσους. Σε αυτό τους το ταξίδι βοηθοί είναι τα παιδιά-θεατές, τα οποία θα συμμετέχουν ενεργά στην δράση με διαδραστικό τρόπο και μουσική προσέγγιση.

 

 

Ώρα έναρξης: 21:00 μ.μ

 

Eισιτήρια: 

Γενική είσοδος: 8 €

 

Καλή διασκέδαση!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath