Home / Men  / Η νέα Arc’Teryx Veilance συλλογή δίνει κίνηση σε κάθε εμφάνιση

Η νέα Arc’Teryx Veilance συλλογή δίνει κίνηση σε κάθε εμφάνιση

Veilance
Η Arc’Teryx ανανεώνει τη σειρά Veilance, με τη νέα συλλογή «Shapeshifting Layers, Full Range of Motion» να δίνει κίνηση σε κάθε εμφάνιση στην πόλη.

 

Η Arc’Teryx φημίζεται για τον σχεδιασμό ειδικού εξοπλισμού για outdoor δραστηριότητες, όπως ρούχα και αξεσουάρ ορειβασίας και winter sports. Το 2009 δημιούργησε τη σειρά Veilance, η οποία εφαρμόζει μινιμαλστικές αξίες, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πόλης,.διατηρώντας, παράλληλα, πιστά την προηγμένη τεχνική του brand.

 

Veilance

 

Για τη σεζόν SS23, η Arc’Teryx ανανεώνει τη σειρά Veilance, δίνοντας προτεραιότητα στην κίνηση,.με ελαφριά και ανθεκτικά υφάσματα, ιδανικά για όλες τις καιρικές συνθήκες. Η νέα συλλογή «Shapeshifting Layers, Full Range of Motion» είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες στην πόλη, δημιουργώντας εύκολα,.γρήγορα και άνετα outfits, για κάθε στιγμή της ημέρας. Φυσικά, δε λείπει η προηγμένη τεχνολογία της Arc’Teryx, η οποία χρησιμοποιεί υλικά GORE-TEX και βιώσιμα υφάσματα Tech Wool softshell,.κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, με σκοπό να διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματος σταθερή.

 

 

Το highlight της συλλογής είναι το μακρυμάνικο πουκάμισο Field. Οι σχεδιαστές άντλησαν έμπνευση από τις στρατιωτικές στολές, δημιουργώντας ένα item με μία ανάλαφρη εμφάνιση. Η ίδια φιλοσοφία ακολουθήθηκε και για το κοντομάνικο πουκάμισο,.με τον ελαστικό πολυεστέρα να αφήνει την κίνηση να κυριαρχήσει.

 

 

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή «Shapeshifting Layers, Full Range of Motion»  της σειράς Veilance online, στην επίσημη ιστοσελίδα της Arc’Teryx.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada