Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Μαρίνα Σάττι έρχεται στη Μονή Λαζαριστών!

Η Μαρίνα Σάττι έρχεται στη Μονή Λαζαριστών!

Στις 17 Ιουνίου η αγαπημένη Μαρίνα Σάττι έρχεται στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Μονή Λαζαριστών!

 

Όλη η χώρα κινείται στους ρυθμούς του Π.Ο.Π.! Η Μαρίνα Σάττι έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα χάρη στην αυθεντικότητα, το ταλέντο, την αισιοδοξία και τη χαρά της. Ξεσήκωσε όλη τη χώρα -και όχι μόνο- με το. ZARI. Τώρα με το νέο της album απέδειξε ότι η μουσική είναι μόνο για να ενώνει και να φέρνει ευτυχία. Μετά τη Eurovision ξεκινά τις live εμφανίσεις της και ανυπομονούμε να την απολαύσουμε! Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου έρχεται στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη!

 

https://www.instagram.com/p/C68g24hiOe-/?img_index=1

 

Η Μαρίνα δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, κάθε χρόνο φέρνει και μια νέα πρόταση στη μουσική της, μέσα από ένα χαρμάνι αναφορών, επιρροών και επιλογών που ξαφνιάζουν και ανανεώνουν διαρκώς τη σχέση της με το κοινό. Mόλις κυκλοφόρησε το νέο μίνι άλμπουμ της με τίτλο P.O.P μια εξωστρεφή συλλογή 100% ελληνικών pop τραγουδιών με ethnic & παραδοσιακούς ήχους έξυπνους και ατακαδόρικους στίχους, καθώς και πολλές εκπλήξεις, όπως μόνο η ίδια ξέρει να κάνει με κάθε δισκογραφική της δουλειά. Φέτος, ειδικά, μας καλεί στις συναυλίες της με φόρα και διάθεση ανατροπής. Μέσα από απρόσμενες προσεγγίσεις και πειραματισμούς με pop και urban στοιχεία, η. Μαρίνα δεν σταματά να αναδομεί με απαράμιλλη φρεσκάδα όλο το εύρος από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων ως την trap. Το album βρέθηκε και στα top 10 debut albums του Spotify την εβδομάδα που κυκλοφόρησε!

 

 

Η Μαρίνα Σάττι ρίχνει το Ζάρι της αυτό το καλοκαίρι και τολμά να είναι αυτή ακριβώς που νιώθει  όπου κι αν βρεθεί! Ακολουθήστε την και κάντε ακριβώς το ίδιο! Βρείτε εισιτήρια εδώ!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.