Home / Good Life  / Η μαγική Λισαβόνα των αντιθέσεων!

Η μαγική Λισαβόνα των αντιθέσεων!

Λισαβόνα

Στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, στη Λισαβόνα, θα βρείτε όλα όσα συνθέτουν μία μαγική πόλη! Γεμάτη συναρπαστικές αντιθέσεις!

Λισαβόνα

Η αλήθεια είναι ότι η Πορτογαλία βρίσκεται στη σκιά της Ισπανίας. Ωστόσο, είναι εξίσου πανέμορφη και για πολλούς τουρίστες σε μεγαλύτερο βαθμό. Η πρωτεύουσα της, η Λισαβόνα, είναι ταυτόχρονα γραφική και κοσμποπολίτικη, γαλήνια και γεμάτη ζωή. Αν έχετε την ευκαιρία να την επισκεφτείτε θα γοητευτείτε από το πόσο υπέροχα συνδυάζει το ιστορικό με το σύγχρονο. Ξεκινήστε με μία πρώτη περιήγηση της πόλης με το τραμ 28, το signature κίτρινο τραμ που διασχίζει όλες τις γειτονίες!

Ως αφετηρία της ιστορικής σας εκδρομής να έχετε τα δύο κάστρα της Λισαβόνας. Το πρώτο είναι το Torre de Belém, το οποίο είναι πραγματικά βγαλμένο από τα παραμύθια και στον υψηλότερο πύργο θα απολαύσετε μία μαγική θέα! Ανακαλύψτε την ιστορία της πόλης στο κάστρο του Αγίου Γεωργίου με τα πολυτελή παλάτια του. Η Μονή του Ιερωνύμου είναι η πιο εμβληματική της πρωτεύουσας και προκαλεί δέος σε κάθε επισκέπτη!

Φυσικά η Λισαβόνα διαθέτει και ποικίλα μουσεία, για τους λάτρεις της ιστορίας, της επιστήμης και της τέχνης, από το τότε στο σήμερα. Αν την επισκεφτείτε τους θερινούς μήνες μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τις όμορφες παραλίες της. Για φαγητό και ποτό αξίζει η αγορά της Mercado Ribeira. Περιπλανηθείτε στα στενά της και ανακαλύψτε τα ιστορικά της μνημεία, αλλά κυρίως τον πολιτισμό και την κουλτούρα της. Ζεστά, φιλόξενα, γεμάτα χρώματα, μυρωδιές και ήχους που θα σας συναρπάσουν!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.