Home / Good Life  / Art & Culture  / Η ζωή της Britney Spears γίνεται και επίσημα ταινία

Η ζωή της Britney Spears γίνεται και επίσημα ταινία

Britney Spears
Η πολυτάραχη ζωή του pop idol ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη.

 

Στις 24 Οκτωβρίου 2023 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η αυτοβιογραφία της Britney Spears. Το The Woman in Me συγκλόνισε τον κόσμο της μουσικής, με το είδωλο της pop να μοιράζεται με τους θαυμαστές της μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα, που στιγμάτισαν την πολυτάραχη ζωή του. Μεταξύ άλλων, η Spears αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είχε μείνει έγκυος από τον Justin Timberlake,.κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, με την ίδια να εκμυστηρεύεται ότι αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση.Είναι επιτέλους καιρός να υψώσω τη φωνή μου και να μιλήσω και οι θαυμαστές μου αξίζουν να το ακούσουν απευθείας από εμένα”, ανέφερε.η καλλιτέχνιδα πριν από την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της. “Τέρμα στις θεωρίες συνωμοσίας, όχι άλλα ψέματα – το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μου ανήκουν σε εμένα”.

 

 

Φυσικά, η βαθιά προσωπική εξομολόγηση της pop star δεν άργησε.να κινήσει το ενδιαφέρον των κινηματογραφικών παραγωγών, ανοίγοντας συζητήσεις για μία επικείμενη ταινία, βασισμένη στην πολυτάραχη ζωή της. Ωστόσο, όλες οι συζητήσεις παρέμεναν απλώς φήμες, μέχρι και τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η Universal Pictures αγόρασε και επίσημα τα δικαιώματα των.απομνημονευμάτων της Britney Spears. Μετά από 2 εκατομμύρια αντίτυπα, το The Woman In Me πρόκειται να ζωντανέψει στις μεγάλες οθόνες με παραγωγό τον Marc Platt και σκηνοθέτη τον Jon M. Chu. Μάλιστα, η Britney Spears μοιράστηκε τα νέα του “μυστικού” της project στα social media,.αναφέροντας ότι ο Marc Platt και η ίδια έχουν ξεκινήσει ήδη να εργάζονται πάνω σε αυτό.

 

“Με ενθουσιασμό μοιράζομαι με τους θαυμαστές μου ότι δουλεύω σε ένα.μυστικό project με τον #MarcPlatt. Πάντα έκανε τις αγαπημένες μου ταινίες … μείνετε συντονισμένοι”

 

 Britney Spears

 

Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε για το cast της βιογραφίας, αλλά.και για την ηθοποιό που θα κληθεί να αναλάβει την ενσάρκωση του ρόλο του ειδώλου της pop.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada