Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η επιστροφή των Antique είναι γεγονός!

Η επιστροφή των Antique είναι γεγονός!

Antique

Επικό reunion για τους Antique! Έλενα Παπαρίζου και Νίκος Παναγιωτίδης συναντιούνται και πάλι δισκογραφικά!

 

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης δημιούργησαν τον Απρίλιο του 1999 τους Antique. Μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών κατάφεραν να διαπρέψουν σε όλη τη Σκανδιναβία (Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Φινλανδία), την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Πολωνία, την Ιταλία και την Κύπρο. Χτύπησαν τις πρώτες θέσεις τόσο στα επίσημα charts πωλήσεων όσο και στα ραδιοφωνικά airplay. Φέτος, 19 χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, η Έλενα Παπαρίζου συναντά ξανά τον Νίκο Παναγιωτίδη. Αφορμή για την επανασύνδεση μία σειρά από καλοκαιρινές συναυλίες στη Σουηδία.

 

 

Διασκευάζουν το “Τι Τι”, την ελληνική έκδοση του “Didiτου Khaled, το οποίο ακούσαμε αρχικά στα ελληνικά από τον Γιώργο Αλκαίο το 1992, σε στίχους της Εύης Δρούτσα. Το τραγούδι αναμειγνύει τους ανατολίτικους ήχους με τη δυτική pop. Όπως ακριβώς έκαναν και τα πρώτα τραγούδια των Antique “Opa Opa(επίσης δια χειρός Γιώργου Αλκαίου) και “Δυνατά Δυνατά”. Το remake του Ti Ti“, κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming πλατφόρμες. Το τραγούδι επιμελήθηκαν οι C&N Project, οι μουσικοί παραγωγοί που δημιούργησαν τους Antique, το 1999.

 

 

Μάλιστα, με αφορμή την κυκλοφορία του “Τι Τι”, οι Antique βρέθηκαν στο εξώφυλλο της editorial λίστας του Spotify New Music Friday Greece”.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.