Home / Good Life  / Εξερευνώντας τη γαλλική ύπαιθρο

Εξερευνώντας τη γαλλική ύπαιθρο

γαλλική
Μπορεί για τον περισσότερο κόσμο η Γαλλία να είναι συνδεδεμένη με το Παρίσι, ωστόσο η γαλλική ύπαιθρος είναι ένας από τους προορισμούς που επιβάλλεται να επισκεφθείτε!
 

Η γαλλική ύπαιθρος, με τα γραφικά χωριά της, τα παραδοσιακά της κτίσματα,.αλλά και τα μαγευτικά της τοπία είναι το ταξίδι που δεν είχατε φανταστεί ότι πρέπει να προγραμματίσετε!

 

Viviers

Το Viviers είναι μία μικρή κοινότητα, λίγα χιλιόμετρα νότια από τη Montelimar. Μπορείτε να ξεκινήστε την επίσκεψή σας στο Viviers στους δρόμους γύρω από τον καθεδρικό ναό του Saint-Vincent, που είναι το κέντρο της παλιάς πόλης. Εκτός από τα μνημεία, μην παραλείψειτε τα θαυμάσετε την απέραντη θέα προς τον Ροδανό ποταμό,.πίσω από την παλιά πόλη της περιοχής.

 

 
Annecy

Δεν είναι τυχαίο πως χαρακτηρίζεται και ως η “Βενετία της Γαλλίας”. Αυτή η ονειρεμένη αλπική πόλη, που περιτριγυρίζεται από βουνά και λόφους.και στολίζεται από τη λίμνη, δημιουργεί ένα τέλεια ισορροπημένο ρομαντικό σκηνικό. Ταυτόχρονα, τα πλακόστρωτα δρομάκια της αποπνέουν μία ζεστή αύρα ρομαντισμού, ιδανική για μία Χριστουγεννιάτικη απόδραση.

 

γαλλική

 
Colmar

Το Colmar βρίσκεται στο βορειανατολικό τμήμα της Γαλλίας και φιλοξενεί περίπου 65.000 κατοίκους. Η γοτθική αρχιτεκτονική, που κυριαρχεί στα περισσότερα κτίρια, θα σε ταξιδέψει σε μία άλλη εποχή, ενώ τα τοπικά κρασιά θα σου δώσουν μία άπλετη “γεύση” από τη Γαλλία.

 

 
Beaune

Το Beaune ή, αλλιώς, η πρωτεύουσα του αμπελώνα της Βουργουνδίας, είναι μία από τις πιο σημαντικές περιοχές για τους λάτρεις του κρασιού, αλλά και των τοπικών γαλλικών γεύσεων. Μερικά από τα αξιοθέατα που επιβάλλεται να δείτε είναι: το Hospices de Beaune, τους τοπικούς αμπελώνες και κτήματα, οι οποίοι προσφέρουν δραστηριότητες που βασίζονται στο κρασί, όπως μαθήματα γευσιγνωσίας και ξεναγήσεις στα κελάρια.

 

γαλλική

 

Παράλληλα, μη χάσετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στην εμβληματική ποδηλατική διαδρομή Voie des Vignes.  γαλλική

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada