Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Είναι ακόμα τάση τα kangoo jumps;

Είναι ακόμα τάση τα kangoo jumps;

Μια από τις μεγαλύτερες fitness τάσεις, που θα μας απασχολήσουν και φέτος, είναι τα kangoo jumps.

 

Με την τεχνολογία και τα social media να έχουν εισβάλλει για τα καλά στη ζωή μας, ο τομέας της γυμναστικής δε θα μπορούσε να μην έχει επηρεαστεί. Συγκεκριμένα, το Tik Tok έχει κάνει διάσημα τα kangoo jumps, τα οποία συνεχίζουν δυναμικά να είναι και φέτος τάση. Πρόκειται για ένα fitness trend που μετατρέπει τη γυμναστική σε ένα μικρό πάρτυ και σε παρασέρνει.

Νιώθεις μια τεράστια ευεξία, χαλάρωση και απόλαυση από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία. Όσο θα περνάει ο καιρός η φυσική σου κατάσταση θα βελτιώνεται και θα γυμνάζεις όλο το σώμα, ειδικά κορμό και πόδια. Είναι ιδανικό για να χάσεις τα κιλά του καλοκαιριού, και όχι μόνο, καθώς επιτυγχάνεται μεγάλη καύση θερμίδων σε λίγη ώρα. Παράλληλα, σε βοηθάει να έχεις καλύτερη ισορροπία και να αποβάλλεις το άγχος σου.

 

 

Extra tip! Όπως και σε κάθε είδος ασκήσεων δεν πρέπει να το παρακάνουμε και πάντα να συμβουλευόμαστε έναν ειδικό, αυτό ισχύει και εδώ. Δεν υπερβάλλουμε για να μην τραυματίσουμε τα γόνατά μας. Οπότε, αν έχεις κάποιο πρόβλημα σε αυτήν την περιοχή, θα σου συνιστούσαμε να αποφύγεις αυτό το είδος γυμναστικής.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.