Home / Beauty  / Δεν πρόλαβες να κλείσεις ραντεβού; Κάνε τα νύχια σου μόνη σου!

Δεν πρόλαβες να κλείσεις ραντεβού; Κάνε τα νύχια σου μόνη σου!

τα νύχια σου

Το καλοκαίρι μοιάζει με ένα μικρό θαύμα να βρεις ραντεβού με κάποιον nail artist, ειδικά αν έχεις περίεργο πρόγραμμα. Μην αγχώνεσαι, μπορείς να κάνεις και μόνη σου τα νύχια σου!

 

Τα nail salons παίρνουν “φωτιά” ενόψει του καλοκαιριού και μπορεί να τύχει να είναι πολύ δύσκολο να ταιριάξουν οι δικές μας ελεύθερες ώρες με τα ελεύθερα ραντεβού τους. Αν κάνεις τα νύχια σου επιμήκυνση με τζελ είναι αδύνατο να τα κάνεις μόνη στο σπίτι σου. Ωστόσο, το ημιμόνυμο είναι η λύση που ζητάς. Μην ξεχνάς ότι τα κοντά νύχια είναι εξίσου κομψά και αυτό που μετράει είναι η περιποίηση και όχι το μήκος. Θα χρειαστείς έναν νυχοκόπτη, μία λίμα, ένα μικρό μπολ, ένα nail pusher, τη βάση, το βερνίκι που επιθυμείς, ένα top coat, μία πετσέτα και ένα λαδάκι για το τέλος. Για να διατηρήσεις την υγεία των άκρων σου φρόντισε να αποστειρώσεις τα εργαλεία σε μία κατσαρόλα πριν ξεκινήσεις.

 

 

Κόψε τα νύχια σου για να έχουν όλα ένα σχήμα και να είναι ομοιόμορφα και έπειτα λίμαρε τα για να είναι περιποιημένα. Έπειτα μούλιασε τα με καθαρό νερό σε ένα μικρό μπολ και με το pusher σπρώξε τα πετσάκια προς τα πίσω. Και τώρα το fun part! Εφάρμοσε τη βάση, έπειτα το χρώμα που επέλεξες, άστο να στεγνώσει για δύο λεπτά και εφάρμοσε το top coat για να κρατήσει το χρώμα περισσότερο. Λαδάκι στο τέλος και έχεις εύκολα περιποιημένα νύχια για τις διακοπές σου!

 

 

Τα ίδια βήματα μπορείς να ακολουθήσεις και για το πεντικιούρ! Μην ξεχάσεις, όμως, να φροντίσεις και τις φτέρνες σου! τα νύχια σου.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.