Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Γυμναστική με παρέα ή μόνος;

Γυμναστική με παρέα ή μόνος;

παρέα

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η γυμναστική με παρέα είναι πιο αποτελεσματική! Φόρεσε τα αθλητικά σου, βρες το gym buddy σου και ξεκίνα!

 

Για τα πιο δύσκολα tasks της καθημερινότητας χρειαζόμαστε μία παρέα και ένα κίνητρο. Η γυμναστική είναι μία από αυτές τις προκλήσεις. Αν θα καταφέρουμε να ξεκινήσουμε, αν θα καταφέρουμε να σηκωθούμε από το κρεβάτι και αν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε με τη συχνότητα που πρέπει. Κάποιοι απολαμβάνουν να γυμνάζονται μόνοι τους με μόνη παρέα τη μουσική τους. Ωστόσο, η γυμναστική που γίνεται με φίλους έχει αποδειχθεί πολύ πιο αποτελεσματική και πολύ πιο ευχάριστη.

Μαζί με το γυμναστική ή τον personal trainer και την παρέα σου θα καταφέρετε να κάνετε την άσκηση μία από τις πιο ευχάριστες ώρες της ημέρας. Υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία σε ασκήσεις, ένας ευγενής ανταγωνισμός μεταξύ σας και ο ένας παροτρύνει και ενθαρρύνει τον άλλον. Αν βλέπεις ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις θα υπάρχει κάποιος που θα σε παρακινεί να συνεχίσεις και που θα σε επιβραβεύει όταν φέρεις εις πέρας την άσκηση.

Έχουν πραγματοποιηθεί αμέτρητες έρευνες που αποδεικνύουν ότι η ομαδική γυμναστική σε επηρέαζει θετικά σε μεγάλο βαθμό, σωματικά και συναισθηματικά. Συγκεκριμένα η άσκηση με παρέα βοηθάει στη μηχανική λειτουργία του σώματος σου, ενισχύοντας τις κινήσεις και τους μυς. Δε νιώθεις πλήξη, καις περισσότερες θερμίδες, κάνεις νέες γνωριμίες και αποβάλλεις πιο διασκεδαστικά το άγχος.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.