Home / Lifestyle  / Celebrities  / Γνωρίστε την Lauren Ridloff των Eternals

Γνωρίστε την Lauren Ridloff των Eternals

H ηθοποιός Lauren Ridloff, μέσα από ενδιαφέροντα facts για τη ζωή και την καριέρα της.

 

 

Η Lauren Ridloff γεννήθηκε στο Σικάγο στις 6 Απριλίου του 1978. Όταν ήταν δυο ετών οι γονείς της έμαθαν ότι είναι κωφάλαλη και έμαθαν τη νοηματική γλώσσα μαζί της.Όταν ήταν 13 ετών, σταμάτησε να χρησιμοποιεί τη φωνή της, έτσι ώστε οι άνθρωποι να σταματήσουν να κρίνουν την ευφυΐα της με βάση την φωνητική της ευαισθησία.

 

 

Από την εφηβεία άρχισε να ασχολείται με τις τέχνες, κυρίως με την κεραμική και την υποκριτική. Ήταν επίσης στην ομάδα cheerleading και έγινε μία από τις πρώτες κωφές Αμερικανίδες μαζορέτες που διαγωνίστηκαν διεθνώς. Σπούδασε αγγλικά με έμφαση στη δημιουργική γραφή. Πριν μετακομίσει μόνιμα στο Μανχάταν εργάζονταν ως δασκάλα.

 

 

Η υποκριτική της καριέρα άρχισε το 2017 στην ταινία Wonderstruck και εκείνη τη χρονιά εμφανίστηκε και στο video clip του τραγουδιού Love me now του John Legend. Είναι ευρέως γνωστή για τον ρόλο της ως Connie στη σειρά The Walkind Dead και το Brodway θέατρο Childen of a Lesser God. Φέτος είχαμε την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε ως Makkari στη νέα ταινία της Marvel, Eternals.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.