Home / Beauty  / Αυτά είναι τα coolest αξεσουάρ μαλλιών!

Αυτά είναι τα coolest αξεσουάρ μαλλιών!

αξεσουάρ μαλλιών

Τα αξεσουάρ μαλλιών έχουν την τιμητική τους! Γι αυτό και δεν πρέπει να απουσιάζουν από τη βαλίτσα των διακοπών σας!

 

Ένα εντυπωσιακό και περιποιημένο hairstyle είναι ικανό να μετατρέψει όλο το look μας! Τα μαλλιά μας μπορούν να γίνουν το statement touch, η ιδιαίτερη πινελιά που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε. Το καλοκαίρι δεν έχουμε τόσο τον χρόνο και την όρεξη να κάνουμε κάποιο special χτένισμα, αλλά έχουμε τους καλύτερους συμμάχους. Κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών δείχνουμε μεγάλη αδυναμία στα αξεσουάρ μαλλιών και όχι άδικα. Αξίζει full να επενδύσετε στα πιο cool, χαριτωμένα, παιχνιδιάρικα και aesthetic αξεσουάρ! www.gucci.com

 

Οι προτάσεις που συγκεντρώσαμε είναι σύμφωνα με τα φετινά hair trends και συνοδεύονται από καταπληκτικά looks! Τα posts από τα fashion girls αποδεικνύουν τη δύναμη που έχουν τα καλοκαιρινά αξεσουάρ μαλλιών, τα οποία μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να απογειώσουν μία εμφάνιση! Τα λουλούδια- κλάμερ, αλλά ακόμα και σε φυσική μορφή, είναι χωρίς αμφιβολία το πιο trending hair item του έτους. Επιλέξτε τα σε διάφορα χρώματα και παίξτε με τους συνδυασμούς!

 

 

 

 

Πολλά fashion girls τοποθετούσαν και μικρά ανθάκια στα μαλλιά τους, δίνοντας ένα παραμυθένιο vibe! λουλούδια

 

Τα μεγάλα ψάθινα καπέλα προσθέτουν κομψότητα και τα buckets με 3D pieces street vibes! Οι κορδέλες είναι ακόμα trending, ειδικά συνδυασμένες με braids! Τα μεγάλα scrunchies είναι επίσης in style! Μην ξεχνάτε και τα αγαπημένα φουλάρια! Φέτος, έκαναν την εμφάνισή τους και τα crochet φουλάρια! αξεσουάρ μαλλιών.

 

 

 

 

 

 

Όποιο καλοκαιρινό αξεσουάρ μαλλιών και να επιλέξετε θα έχετε κάνει μία καταπληκτική επιλογή!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.