Home / Wellness  / Health  / “Αποφασίζω γιατί γνωρίζω”: Δωρεάν εκπαιδευτικά webinars για τον καρκίνο του μαστού!

“Αποφασίζω γιατί γνωρίζω”: Δωρεάν εκπαιδευτικά webinars για τον καρκίνο του μαστού!

Αυτόν τον μήνα ξεκινούν τα δωρεάν εκπαιδευτικά webinars “Αποφασίζω γιατί γνωρίζω” αναφορικά με την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, από το Άλμα Ζωής.

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού “Άλμα Ζωής” ξεκινά αυτόν τον Απρίλιο τα δωρεάν εκπαιδευτικά webinars για τον καρκίνο του μαστού. Μέσα από έναν κύκλο 10 αυτοτελών διαδικτυακών σεμιναρίων, εξειδικευμένοι ομιλητές αναλύουν διαφορετικές πτυχές της ασθένειας. Απαντούν σε ερωτήματα και απορίες που απασχολούν τις συμμετέχουσες. Στόχος των διαδικτυακών σεμιναρίων είναι να λειτουργήσουν ως οδηγός για τις γυναίκες με καρκίνο μαστού, παρέχοντας τις πληροφορίες που χρειάζονται. Από την πρώτη στιγμή της διάγνωσης, αλλά και σε διαφορετική φάση στην πορεία τους με την ασθένεια. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας zoom. Αποφασίζω γνωρίζω.

“Αποφασίζω γιατί γνωρίζω”

O κύκλος των webinars με τίτλο “Αποφασίζω γιατί γνωρίζω” ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου του 2024! Το επόμενο webinar θα γίνει στις 17 Απριλίου και θα έχει θέμα “Οστεοπόρωση μετά τον καρκίνο του μαστού”. Ο Γιώργος Τροβάς, Ενδοκρινολόγος- Διαβητολόγος, θα είναι ομιλητής. Όλα τα σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε γυναίκα με εμπειρία καρκίνο μαστού και η παρακολούθηση είναι εντελώς δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα.Webinars, αλλά και για τις δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφτείτε το official site του Συλλόγου “Άλμα Ζωής”.

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?