Home / Fashion  / Celebrity Style  / Τα 10 πιο fashionable Insta posts!

Τα 10 πιο fashionable Insta posts!

Με ποια fashionable Insta posts έριξαν το internet οι επώνυμοι; Ποια ήταν η αγαπημένη σας viral στιγμή των τελευταίων ημερών;

 

Η αλήθεια είναι ότι με την συνεχώς αυξανόμενη δύναμη των social media, όλες οι huge ανακοινώσεις γίνονται μέσω αυτών. Μία καινούργια συνεργασία, μία καμπάνια, καθώς και μία φανταστική εμφάνιση! Οι επώνυμοι και τα brands χρησιμοποιούν τους διαδικτυακούς λογαριασμούς τους για να μοιραστούν τα νέα τους με τους fans τους. Μέσα στον καταιγισμό πληροφοριών και εικόνων μοιάζει δύσκολο το να βρούμε τις πιο ξεχωριστές εικόνες, αυτές που μας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή. Το διαδικτυακό μας research έγινε και βρήκαμε ποια ήταν τα δέκα πιο fashionable insta posts, που μας ενθουσίασαν πιο πολύ!

 

Η Νο1 αγαπημένη μας στιγμή αυτής της εβδομάδας είναι σίγουρα οι αδημοσίευτες και μαγικές φωτογραφίες του γάμου της Anya Taylor Joy.

 

“Το να είσαι καινοτόμος σε κάνει να δέχεσαι συχνά κριτικές”. Η Beyoncé παρέλαβε το Innovator Award και μας υπενθύμισε να κάνουμε πάντα αυτό που αγαπάμε και να μη δίνουμε σημασία στους haters. She is always our Queen!

 

13 φωτογραφίες σε τρεις ώρες. Η Gisele αποδεικνύει γιατί είναι το απόλυτο supermodel στη νέα της φωτογράφηση για το The Popmag!

 

Η Kendall Jenner υμνεί το coquette trend με το πιο φανταστικό ανοιξιάτικο φόρεμα!

 

Anne Hathaway και Cillian Murphy για τον Versace. Cast of our dreams!

 

Η Elsa Hosk θα είναι πάντα από τα μεγαλύτερα fashion inspo μας!

 

Leopard print, black heels, ειδυλλιακά Ιταλικά θέρετρα και η Rosie Huntington Whitely. Pure magic!

 

Mother and daughter goals. Kate Moss και Lila Moss στην καμπάνια της Fendi!

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.