Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Αξίζει να δοκιμάσεις την τάση Hot Girl Walking;

Αξίζει να δοκιμάσεις την τάση Hot Girl Walking;

Και αφού τελείωσε το hot girl summer έχουμε το hot girl walking! Η Mia Lind σε παροτρύνει να περπατήσεις θα την ακολουθήσεις;

 

Let’s face it ένα μεγάλο ποσοστό του πλανήτη δεν είναι λάτρης της γυμναστικής… Οι υποχρεώσεις, οι ατελείωτες σειρές που κυκλοφορούν και η διασκέδαση που τόσο μας έλειψε πολλές φορές δεν αφήνουν περιθώρια για γυμναστήριο και άσκηση. Η 23χρονη Mia Lind από τη Νότια Καλιφόρνια αποφάσισε να βρει τη λύση σε αυτό. Προτείνει ανεπιφύλακτα το hot girl walking, το συχνό περπάτημα, καθώς κρύβει οφέλη τόσο για τη σωματική, όσο και για την ψυχική υγεία.

 

 

Μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok έκανε ανάρπαστη την τάση hot girl walking, με το video της να ξεπερνάει τις 750 χιλιάδες προβολές. Το #hotgirlwalking έχει ένα δισεκατομμύριο επισκέψεις στο Google! Και το φανταστικό με αυτήν την τάση είναι ότι στην πράξη είναι πολύ εύκολη! Βρες λίγο χρόνο από την ημέρα σου και περπάτησε, κάνε μία βόλτα και πέρασε χρόνο με τον εαυτό σου. Όχι μόνο θα καις θερμίδες και θα γυμνάζεσαι, αλλά θα αποβάλλεις το άγχος, θα βλέπεις τις καταστάσεις καλύτερα, το μυαλό σου θα καθαρίσει και θα βάλεις νέους στόχους.

Ποια είναι τα επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη που θα σου χαρίσει το hot girl walking; Χαμηλότερος κίνδυνος καρδιαγγειακών παθήσεων, βελτιωμένη μνήμη και γνωστική ικανότητα, χαμηλότερο άγχος, βελτιωμένη διάθεση και χαμηλότερος κίνδυνος πρόωρου θανάτου.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.