Home / Beauty  / Ελαφριά foundations για natural glam looks!

Ελαφριά foundations για natural glam looks!

ελαφριά foundations

H άνοδος της θερμοκρασίας σημαίνει και αλλαγές στη ρουτίνα του μακιγιάζ μας. Από εδώ και στο εξής επιλέγουμε ελαφριά foundations!

 

Οι καιρικές συνθήκες επιτάσσουν και αλλαγές στις συνήθειες μας. Όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές κάθε σεζόν έχει και μία διαφορετική ρουτίνα περιποίησης. Άλλο skin care guide έχουμε τους θερμούς μήνες και άλλον ακολουθούμε τους ψυχρούς. Την άνοιξη και το καλοκαίρι επιθυμούμε ένα πιο δροσερό, χρυσαφένιο, soft και natural αποτέλεσμα. Δεν επιλέγουμε too much και “βαριά” μακιγιάζ τόσο για αισθητικούς, όσο και για πρακτικούς λόγους. Η έντονη θερμοκρασία που φέρει πολλές φορές ανεπιθύμητο ιδρώτα είναι ένας από αυτούς. Η βάση του μακιγιάζ είναι το key piece για ένα φρέσκο μακιγιάζ. Συνεπώς αυτούς τους μήνες θα πρέπει να επιλέξουμε ελαφριά foundations!

 

Ανάλογα με τον τύπο και τον τόνο του δέρματός σας κάντε την κατάλληλη επιλογή! Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα ελαφριά foundations της αγοράς, με φανταστικές κριτικές από τους χρήστες!

Lancôme Teint Miracle foundation– Απόλυτα ελαφριά κάλυψη για μία φυσική, υγιή και λαμπερή εμφάνιση. Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και φυτική γλυκερίνη, αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη όλη την ημέρα. 

Dior Forever Natural nude longwear foundation– Ένα ελαφρύ μέικ απ με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, που προσφέρει 24ωρη διάρκεια και ενυδάτωση.

ελαφριά foundations

 

Armani Luminous silk foundation– Η ελαφριά υφή του “γλιστράει” πάνω στην επιδερμίδα και την αγκαλιάζει σαν μετάξι, διορθώνοντας τις ατέλειες.

 

Fenty Beauty Pro Filt’r soft matte longwear foundation– Χάρη στη μη λιπαρή, αέρινη και σταθερή υφή του, είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία και δε φράσσει τους πόρους.

ελαφριά foundations

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.