Home / Men  / Grooming  / Ανδρικό καλοκαιρινό νεσεσέρ: Τι πρέπει να περιλαμβάνει;

Ανδρικό καλοκαιρινό νεσεσέρ: Τι πρέπει να περιλαμβάνει;

ανδρικό καλοκαιρινό νεσεσέρ
Μάθε τι πρέπει να περιλαμβανει το ανδρικό καλοκαιρινό νεσεσέρ, ώστε να διαθέτεις όλα όσα μπορεί να χρειαστείς στις διακοπές σου!

 

Ποιο είναι το απόλυτο ανδρικό καλοκαιρινό νεσεσέρ; Μα φυσικά αυτό που χωράει όλα τα απαραίτητα των διακοπών σου!

 

Από αντηλιακό και αυτομαυριστικό σώματος, μέχρι προϊόντα ενυδάτωσης, αποσμητικό και άρωμα, σου έχουμε όλα όσα θα σου φανούν απαραίτητα στις καλοκαιρινές εξορμήσεις του Αυγούστου!

 

Πάρε μια γεύση από όσα σου προτείνουμε:

 

Ανδρικό νεσεσέρ του οίκου Calvin Klein

Διαθέτει δύο θήκες με φερμουάρ, τεχνολογία RFID και χειρολαβή. Ιδανικό για να χωρέσει όλα τα απαραίτητα των διακοπών!

 

Dior homme shower gel

Το αφρόλουτρο Dior Homme προσφέρει αμέσως αίσθηση ευεξίας, τυλίγοντας το δέρμα με την απαλή και αισθησιακή αύρα του Dior Homme Eau de Toilette. Αναζωογονημένο και υπέροχα αρωματισμένο, το δέρμα σας είναι πανέτοιμο να συμβαδίσει με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής. Ο πλούσιος αφρός που δημιουργείται κατά την επαφή με το νερό προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία . Χρησιμοποιήστε το αφρόλουτρο Dior Homme καθημερινά, για να ξυπνήσετε και να τονώσετε τις αισθήσεις σας.

 

 

Noir Extrême – Body Spray by Tom Ford

Το noir extreme all over body spray αποτελεί έναν δροσιστικό τρόπο να φοράτε το Τom Ford άρωμά σας. Με την ειδική τεχνολογία ψεκασμού 360, μπορείτε να αρωματίσετε το all over body spray πλάγια, ανάποδα και όπως αλλιώς επιθυμείτε, σε λαιμό, χέρια, πόδια και κορμό. Προσφέρει ιδανική απόδοση αρώματος για όλο το σώμα. Κεχριμπαρένιο και ξυλώδες, αντανακλά τον άνδρα που ξεπερνά τα καθιερωμένα και τολμά να είναι ανατρεπτικός.

 

ανδρικό καλοκαιρινό νεσεσέρ άρωμα

 

SAUVAGE THE SERUM FACE SERUM POWERED BY CACTUS

Ο 1ος ορός Sauvage που σχεδιάστηκε για την ανδρική επιδερμίδα, η οποία είναι ως γνωστόν πιο παχιά από τη γυναικεία και έχει περισσότερες ατέλειες και μεγαλύτερη τάση αφυδάτωσης. Σχεδιασμένος με 95%* συστατικά φυσικής προέλευσης και εμπλουτισμένος με υδάτινο εκχύλισμα κάκτου και έλαιο κάκτου, ο ορός Sauvage The Serum ενυδατώνει την επιδερμίδα για 100 ώρες και την ενδυναμώνει, για να την προστατεύει από την αφυδάτωση, ενώ μειώνει την εμφάνιση των πρώτων σημαδιών γήρανσης. ανδρικό καλοκαιρινό νεσεσέρ

 

Aesop Sculpt Hair Polish

Το Sculpt Hair Polish 100ml, είναι ένα αρωματικό gel περιποίησης μαλλιών σχεδιασμένο για ένα ευρύ φάσμα τύπου μαλλιών. Εμπλουτισμένο με ένα αναζωογονητικό μείγμα αιθέριων ελαίων, αυτή η σύνθεση ενυδατώνει τα μαλλιά και περιποιείται απαλά το τριχωτό της κεφαλής.

ανδρικό καλοκαιρινό νεσεσέρ

 

WATERLOVER SUN MILK SPF30 by Biotherm

Το 1ο οικολογικά σχεδιαμένο αντιηλιακό, φιλικό προς την υδρόβια ζωή, είναι το Biotherm Waterlover Sun Milk SPF30 200ml. Αποτελείται από ανθεκτικά στο νερό φίλτρα UVΑ και UVB, ενώ η σύνθεσή του είναι κατά 96% βιοδιασπώμενη.
Έχει ρευστή, μη λιπαρή υφή που απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Η επιδερμίδα είναι τέλεια προστατευμένη και ενυδατωμένη για άμεσο και λαμπερό μαύρισμα. Με την υπογραφή Biotherm.

 

ανδρικό καλοκαιρινό νεσεσέρ αντηλιακό

ανδρικό καλοκαιρινό νεσεσέρ

Self Tan Body Serum by Bali Body

Αυτός ο ορός αυτομαυρίσματος σώματος συνδυάζει βαθιά ενυδατική, υψηλής απόδοσης περιποίηση δέρματος με 100% φυσικό DHA, πετυχαίνοντας φυσικό αλλά και σκούρο αποτελέσμα σε μόλις 4-6 ώρες.

 

 

Sport – Anti-Dryness Body Lotion by Rituals

Η Sport Anti-Dryness Body lotion λειτουργεί ως καύσιμο για την επιδερμίδα σας. Η ενυδατική σύνθεση σε μορφή gel απορροφάται εύκολα και γρήγορα, και θρέφει την ξηρή, ερεθισμένη επιδερμίδα. Δημιουργεί ένα στρώμα προστασίας και αποτρέπει την απώλεια υγρασίας. Με τη χρήση της τεχνολογίας Power Recharge, το άρωμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χαρίζει μια αίσθηση αναζωογόνησης. Η προσθήκη του ενεργού άνθρακα στη σύνθεση συμβάλλει στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας.

ανδρικό καλοκαιρινό νεσεσέρ

ανδρικό καλοκαιρινό νεσεσέρ

 

ανδρικό καλοκαιρινό νεσεσέρ

WOOD SAGE & SEA SALT COLOGNE by Jo Malone

Το άρωμα Wood Sage & Sea Salt Cologne 30ml δίνει την αίσθηση του φρέσκου αέρα και μυρωδιάς από θαλασσινό αλάτι σε συνδυασμό με την ξυλώδη γήινη αίσθηση του φασκόμηλου. Ιδανικό για τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες!

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath