Home / Cozyhome  / Ανανέωση με τα νέα χρώματα των ακρυλικών επιφανειών Hanex

Ανανέωση με τα νέα χρώματα των ακρυλικών επιφανειών Hanex

Η Hyundai L&C παρουσιάζει το νέο χρωματολόγιο ακρυλικών επιφανειών Hanex και θα το βρεις στη ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.

 

Η Hyundai L&C παρουσιάζει το νέο χρωματολόγιο ακρυλικών επιφανειών Hanex! Εμείς ξεχωρίσαμε τρεις υπέροχες αποχρώσεις, τις TOFFEE CRUNCH, MENTA GREEN και D-TERRAZZO, οι οποίες έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις αρχιτεκτόνων και διακοσμητών σε όλο τον κόσμο.

 

 

Ο διάσημος όμιλος HYUNDAI L&C πρωτοπορεί και καινοτομεί και στα interior materials με πρωταγωνιστή τις ακρυλικές επιφάνειες εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον δημιουργεί υλικά που προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία σε όποιον ζει μαζί τους.

 

 

Η απόχρωση της μέντας, όπως και το μωσαϊκό, αποτελούν σημαντικό κομμάτι των σύγχρονων τάσεων στη διακόσμηση. Νέες τεχνολογίες δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργηθούν νέα σχέδια και επιφάνειες με μοναδική αισθητική και ιδιότητες. Οι ακρυλικές επιφάνειες είναι αντιμικροβιακές και αντιβακτηριακές. Έχουν τη δυνατότητα θερμοεπεξεργασίας και μεταμόρφωσης σε διάφορα σχήματα, όπως και αόρατες ενώσεις για ενιαίες επιφάνειες. Τέλος, η συντήρησή τους είναι εύκολη και έτσι διατηρούνται στην αρχική τους μορφή για πολλά χρόνια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οικιστικά και εμπορικά έργα, για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

 

 

Η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Hyundai L&C σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, διαθέτοντας εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στις παραπάνω χώρες. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας, ανακαλύπτοντας συνολικές λύσεις και όχι απλώς μεμονωμένα προϊόντα, που μπορούν να μεταμορφώσουν τους ιδιωτικούς ή δημόσιους χώρους σας!

 

marmouris.gr
17o χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας
 Τ. 23940 52410-1
 F. 23940 52552
 [email protected]

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath