Home / Fashion  / Οι fashionistas που επιλέγουν πιστά γκρι!

Οι fashionistas που επιλέγουν πιστά γκρι!

Το γκρι, σε διάφορες αποχρώσεις, πρωταγωνίστησε σε πολλά φθινοπωρινά looks των μεγαλύτερων fashion girls.

 

Ήρθε η εποχή που πρωταγωνιστούν οι earthy αποχρώσεις. Μαύρο, μπεζ, λευκό, γκρι, κίτρινο και άλλες πολλές! Φέτος, η χρονιά δικαιωματικά ανήκει στο μαύρο, ένα χρώμα που δε σταματήσαμε να βλέπουμε σε συλλογές και δρόμους. Προς μεγάλη και ευχάριστη έκπληξή μας είδαμε ακόμα μία φθινοπωρινή απόχρωση να πρωταγωνιστεί, ακόμα και αν η παρουσία της στις προηγούμενες χρονιές ήταν αδύναμη. Το γκρι επιλέχθηκε από τα πιο διάσημα fashion girls και ήρθε η στιγμή να το υιοθετήσουμε και εμείς στα σύνολά μας. Πιο συγκέκριμενα ήταν το χρώμα που φορέθηκε περισσότερο Με ποιους τρόπους θα το αναδείξουμε καλύτερα;

 

Στα looks που επιλέξαμε το γκρι φορέθηκε περισσότερο ως παντελόνι, σακάκι και πανωφόρι. Συνδυάστηκε τέλεια με κίτρινο, πράσινο, λευκό, μπλε και jeans, Επιλέξτε το ως βάση στο night out look μαζί με το sexy μαύρο. Αποτελεί ιδανική επιλογή για preppy look. Ένα πουλόβερ σε αυτήν την απόχρωση φέρει το πιο cozy αποτέλεσμα. Μπορείτε να επιλέξετε ακόμα και jean σε γκρι χρώμα. Δείτε πώς το φόρεσαν τα fashion girls και εμπνευστείτε!

 

Ποια εμφάνιση σας άρεσε περισσότερο;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CdBks7ILbae/

 

https://www.instagram.com/p/CYmpRmoLaTB/

 

https://www.instagram.com/p/Cc8p_L5r6e0/

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.