Home / Family  / Ένα νανούρισμα σε διασκευή των Guns N’ Roses!

Ένα νανούρισμα σε διασκευή των Guns N’ Roses!

Κι όμως, μόλις κυκλοφόρησε! Αν αναζητάτε το κατάλληλο νανούρισμα για έναν όμορφο ύπνο, ο νέος δίσκος της Lea Michele έχει τη λύση!

 

Θα φανταζόσασταν, όμως, ποτέ ότι ένα τραγούδι των Guns N’ Roses θα μπορούσε να μετατραπεί σε υπέροχο νανούρισμα;

 

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Lea Michele έχει κυκλοφορήσει εδώ και μήνες ένα άλμπουμ με νανουρίσματα από διασκευές τραγουδιών. Ανάμεσα σε αυτές υπάρχουν κομμάτια των Guns N’ Roses, Kacey Musgraves και Christina Perri.

 

Όλο το album είναι αφιερωμένο στον γιο της Ever Leo και η ιδέα τής ήρθε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η ίδια, μάλιστα, έχει δηλώσει πως ήταν για εκείνη μια αρκετά δύσκολη περίοδος, κατά την οποία άκουγε μουσική για να ηρεμεί το μωρό. Τραγουδούσε και έπαιζε μουσική, ώστε να βρίσκει έναν τρόπο επικοινωνίας με το έμβρυο.

 

 

Το όνομα του album “Forever” είναι ένα παιχνίδι λέξεων με το όνομα του γιου της, Ever. Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε τραγούδια, που άκουγε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, και μέχρι σήμερα λατρεύει να ακούει με τον μικρό Ever.

 

nanourisma

Tα κομμάτια του album

 

 

Λίγα λόγια για τη Lea Michele
Η Lea Michele Sarfati δεν είναι μόνο ηθοποιος, τραγουδίστρια και συνθέτρια μουσικής, αλλά και συγγραφέας. Έγινε γνωστή με το ρόλο της ως Ρέιτσελ Μπέρι στην Αμερικάνικη σειρά Glee του καναλιού Fox (2009-2015). O ρόλος αυτός τής χάρισε αρκετά βραβεία και υποψηφιότητες, τα σημαντικότερα εκ των οποίων ήταν δύο Χρυσές Σφαίρες και μια υποψηφιότητα για βραβείο Έμμυ.
 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath