Home / Beauty  / Κοιλιοπλαστική και εγκυμοσύνη, από την Dr. Γεωργία Βαδαρλή

Κοιλιοπλαστική και εγκυμοσύνη, από την Dr. Γεωργία Βαδαρλή

Η Dr. Γεωργία Βαδαρλή εξηγεί τι είναι η κοιλιοπλαστική και πώς βοηθά τις νέες μαμάδες να αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται.

 

Πολλές γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη σκέφτονται τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επαναφέρουν το σώμα τους στη μορφή που είχε πριν τον ερχομό του παιδιού τους. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης το γυναικείο σώμα υφίσταται πολλές αλλαγές και ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς, όπου το δέρμα και οι μύες της κοιλιάς διατείνονται με αποτέλεσμα, μετά τον τοκετό, να χαλαρώνουν.

 

Πώς όμως μπορεί να επανέλθει η περιοχή της κοιλιάς στην προηγούμενη κατάσταση; Η απάντηση βρίσκεται στην κοιλιοπλαστική.

 

 

Η κοιλιοπλαστική μπορεί να αποκαταστήσει το σώμα από τις αλλαγές της εγκυμοσύνης και, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σώματος, διακρίνεται σε :

  • Κλασική
  • Μίνι και
  • Λιποκοιλιοπλαστική

 

Η κοιλιοπλαστική ενισχύει τα κοιλιακά τοιχώματα, χαρίζει επίπεδη κοιλιά, ενώ διορθώνει και τους ορθούς κοιλιακούς μύες. Παράλληλα με την αφαίρεση του δέρματος αφαιρούνται και οι ραγάδες, ενώ για όσες δεν αφαιρούνται, βελτιώνεται κατά πολύ η όψη τους.

 

Η κοιλιοπλαστική δεν πρέπει να γίνεται την περίοδο της λοχείας ενώ συστήνεται να προχωρήσει κάποια γυναίκα σε αυτή τη διαδικασία μετά τον τοκετό, μετά τη σταθεροποίηση των αλλαγών του σώματος και την απώλεια των κιλών, ώστε το αποτέλεσμα να είναι μόνιμο και άρτιο. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επιλέγουν να κάνουν την κοιλιοπλαστική παράλληλα με κάποια άλλη επέμβαση, π.χ. στο στήθος ή λιπογλυπτική.

 

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν και επικοινωνήστε με την Dr. Γεωργία Βαδαρλή για μια συμβουλευτική επίσκεψη!

www.vadarli.gr

 

⇒ Δείτε επίσης την Ενέσιμη λιποδιάλυση για το τοπικό πάχος

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.