Home / Fashion  / Ποια κομμάτια πρέπει να αποφύγεις και ποια είναι hot;

Ποια κομμάτια πρέπει να αποφύγεις και ποια είναι hot;

Ποια κομμάτια
Έχουμε δει πάρα πολλές τάσεις που πρέπει να ακολουθήσουμε φέτος. Τώρα, όμως, ήρθε η στιγμή να αναλύσουμε ποια κομμάτια απορρίπτονται, τα οποία είναι καλό να αποφύγουμε.

 

Όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβανόμαστε ότι οι κανόνες της μόδας είναι για να σπάνε. Φυσικά και ο καθένας μπορεί να φορά ότι θέλει, αλλά πάντα θα υπάρχουν οι σχεδιαστές για να καθορίζουν τις τάσεις και να μας παροτρύνουν να φορέσουμε ή να μη φορέσουμε κάτι. Τελευταία στο παιχνίδι της μόδας έχουν μπει και οι fashion influencers, οι οποίες έχουν αρκετή διαδικτυακή δύναμη. Τα trends που δεν πρέπει να ακολουθήσεις θα σε βοηθήσουν να κάνεις και ένα καλό ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σου!

 

Καλό θα είναι να αποφύγεις τα πολύ baggy jeans και αυτά που έχουν σκισίματα. Τα loose και ίσια denim είναι πολύ πιο classy. Tα πολύ ψηλά τακούνια είναι από τα παπούτσια που θα πρέπει να πεις “όχι”. Φέτος οι τάσεις μας παροτρύνουν να φορέσουμε τα τόσο elegant kitten heels, τα οποία θα προσφέρουν και περισσότερη άνεση. Ποια κομμάτια είναι a big no; Τα over the top και too edgy αθλητικά ρούχα, που γίνονται viral με τους πιο basic τρόπους.

 

 

Στον αντίποδα επιλέξτε ένα sportwear με επιρροές από τα 90s και φυσικά polo ή tennis inspired items! Η ένωση διαφορετικών prints δεν είναι και τόσο in fashion φέτος, Ωστόσο, τα παιχνίδια με τα σχήματα και τους όγκους είναι very hot at the moment! Παράλληλα, ήρθε η στιγμή να πούμε αντίο στους φιόγκους και να αγκαλιάσουμε τα λουλούδια. Τέλος, αν είστε έτοιμες να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, επιλέξτε διάφανες ή με λουριά και αφήστε πίσω τα παραδοσιακά σχέδια.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.