Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Kit Harington θα είναι ξανά ο John Snow;

Ο Kit Harington θα είναι ξανά ο John Snow;

Kit Harington

Το Game of Thrones επιστρέφει με sequel σειρά αφιερωμένη στον ρόλο του Kit Harington, τον θρυλικό John Snow.

 

Breaking news! Το HBO αποφάσισε να συνεχίσει τα γεγονότα του διχασμένου φινάλε της θρυλικής σειράς Game Of Thrones. Καθώς περιμένουμε με αγωνία την κυκλοφορία της prequel σειράς με τίτλο House of the Dragon στις 21 Αυγούστου, το μεγάλο κανάλι μάς επιφύλασσε και άλλη έκπληξη. Ο Kit Harington επιστρέφει ως John Snow! Δε γνωρίζουμε ακριβή και πολλές πληροφορίες για την πλοκή. Μόνο ότι θα επικεντρωθεί στη ζωή του πρωταγωνιστή πέρα από το τείχος. Στο φινάλε είδαμε το πώς αποφάσισε να φύγει από το Westeros, να αφήσει την παλιά του ζωή και να ζήσει με τη νέα του οικογένεια τους Wildings.

 

Η spinoff σειρές είναι ένα καινούργιο μονοπάτι για το κανάλι HBO. Πολλοί υποστηρίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να ανταγωνιστεί κανάλια όπως το Disney+. Το τελευταίο είδε φέτος τα νούμερά του να εκτοξεύονται χάρη στις spinoff σειρές της Marvel και του Star Wars. Λόγω της τεράστιας επιτυχίας του Game of Thrones και της δίψας των fans για μία συνέχεια στο περίεργο και μη αρεστό φινάλε πιστεύουμε ότι αυτό το project θα έχει θετική ανταπόκριση. Το αν θα αγαπηθεί θα φανεί από την ακριβή πλοκή του… Stay tuned!

 

Κεντρική photo Game of thrones Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.