Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο David Beckham σε ρόλο… σχεδιαστή!

Ο David Beckham σε ρόλο… σχεδιαστή!

david boss
Η HUGO BOSS ανακοίνωσε μια παγκόσμια, πολυετή σχεδιαστική συνεργασία με τον David Beckham για την επωνυμία της BOSS.

 

H νέα πολυετής συνεργασία του David Beckham και της HUGO BOSS είναι γεγονός και θα εξελίξει τις συλλογές BOSS Menswear για πολλά χρόνια, ενώ είναι η πρώτη του είδους της για την BOSS Menswear. Θα προσφέρει καινοτόμα και μοναδικά σχέδια, που αντανακλούν το στυλ και τις αισθητικές αξίες του David Beckham και της BOSS, ελκυστικά σε ένα ευρύ παγκόσμιο κοινό.

 

David

 

Τις επόμενες σεζόν, αυτή η στρατηγική συνεργασία θα περιλαμβάνει capsule και εποχιακές συλλογές που σχεδιάστηκαν και επιμελήθηκαν από τον David Beckham, με τον ίδιο να αποδεικνύει το μοναδικό στυλ του σε όλα τα στάδια της διαδικασίας σύλληψης και σχεδίασης.

 

 

“Τα τελευταία χρόνια, ήθελα να επενδύσω περισσότερο χρόνο στο σχέδιο και τη μόδα, αλλά ήθελα να διασφαλίσω ότι θα. συνεργαστώ με ένα brand και μια ομάδα που θα μπορούσε να προσφέρει κάτι πραγματικά παγκόσμιο και εντυπωσιακό. Μου άρεσε πολύ η συνεργασία με την BOSS μέχρι στιγμής και εντυπωσιάστηκα από τη φιλοδοξία, τη δημιουργικότητα.και την επιθυμία της ομάδας για αριστεία. Ανυπομονώ να μοιραστώ ό,τι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής,.συμπεριλαμβανομένης της καμπάνιας Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 ως το πρώτο βήμα στη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας”, δήλωσε ο David Beckham.

 

Οι συλλογές θα ενσωματώνουν το προσωπικό στυλ και την υπογραφή του, καθώς και την premium αίγλη της BOSS, την.υψηλή ποιότητα και το high design. H συνεργασία τους αφορά τόσο στα επίσημα όσο και στα casual ανδρικά.ρούχα, με την πρώτη συλλογή να παρουσιάζεται την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2025 και τον David να εμφανίζεται ήδη.στην παγκόσμια καμπάνια του brand για τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024.

 

group.hugoboss.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath