Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Cillian Murphy επιστρέφει ως Thomas Shelby

Ο Cillian Murphy επιστρέφει ως Thomas Shelby

Thomas Shelby

Από τα καλύτερα κινηματογραφικά νέα που έχουμε ακούσει! Η ταινία Peaky Blinders είναι γεγονός και ο Cillian Murphy επιστρέφει ως Thomas Shelby!

 

“Φαίνεται ότι ο Thomas Shelby δεν έχει τελειώσει μαζί μου… Είναι πολύ ευχάριστο να συνεργάζομαι ξανά με τον Steven Knight και τον Tom Harper στην κινηματογραφική εκδοχή του Peaky Blinders. Αυτό είναι για τους fans μας”, δήλωσε ο ηθοποιός Cillian Murphy. Η ταινία της τόσο πετυχημένης σειράς είναι γεγονός και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix! Ο Tom Harper, σκηνοθέτης της πρώτης σεζόν, ανέλαβε την ταινία και το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός της σειράς Steven Knight. Παραγωγοί θα είναι ο Knight, ο Caryn Mandabach, Guy Heeley και ο πρωταγωνιστής, ο Murphy.

 

“Όταν σκηνοθέτησα για πρώτη φορά το «Peaky Blinders» πριν από 10 χρόνια, δεν ξέραμε πώς θα εξελίσσονταν η σειρά, αλλά ξέραμε ότι υπήρχε κάτι στην αλχημεία του cast και στη γραφή που έμοιαζε εκρηκτικό. Το «Peaky» ήταν πάντα μια ιστορία για την οικογένεια. Kαι γι’ αυτό είναι απίστευτα συναρπαστικό που επανενωνόμαστε με τον Steve και τον Cillian για να φέρουμε την ταινία σε όλο τον κόσμο μέσα από το Netflix», πρόσθεσε η Harper. Thomas Shelby

 

Οι λεπτομέρειες της πλοκής και το υπόλοιπο cast δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στο έτος. Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία περισσότερα επίσημα νέα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.