Home / Fashion  / Οι 10 καλύτερες fashion στιγμές της εβδομάδας!

Οι 10 καλύτερες fashion στιγμές της εβδομάδας!

10 καλύτερες

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού, και όχι μόνο, μάς χάρισε statement fashion στιγμές. Σας παρουσιάζουμε 10 από τις καλύτερες!

 

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού και η πρεμιέρα της ταινίας Love and Thunder μονοπώλησαν το ενδιαφέρον αυτής της εβδομάδας. Καταπληκτικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και στα fashion shows μαγνήτισαν την προσοχή μας. Γι αυτό συγκεντρώσαμε τις 10 καλύτερες fashion στιγμές αυτής της εβδομάδας, υμνώντας τις αγαπημένες μας επώνυμες. Δικαιωματικά θα δώσουμε την πρωτιά στην Kim Kardashian και την κόρη της North West που ήταν οι πιο well dressed στο show του Jean Paul Gautier. Τίμησαν τους δύο σχεδιαστές και κατέκτησαν τη φετινή Paris Haute Couture Week.

 

Ποιες άλλες επώνυμες δημιούργησαν εκπληκτικά looks για τα fashion shows που παρευρέθηκαν; Zoe Saldana, Coco Rocha, Bella Hadid, Chiara Ferragni, Leoni Hanne και Amina Muaddi. Βρέθηκαν δικαιωματικά στη λίστα με τις 10 καλύτερες fashion στιγμές. Η πιο iconic moment είναι η εμφάνιση της Tessa Thompson και της Natalie Portman στο press tour της ταινίας Thor Love and Thunder. Ντύθηκαν όπως οι πρωταγωνίστριες της θρυλικής ταινίας Clueless. Παράλληλα η εμφάνιση για την πρεμιέρα της ταινίας από την Thompson στο κόκκινο χαλί ήταν μαγική. Τελευταία προσθήκη το Barbiecore outfit της Kylie Jenner.

 
Δείτε τις 10 καλύτερες fashion στιγμές της εβδομάδας!

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CfrN-biLUFo/?hl=en

 

https://www.instagram.com/p/CfrieljJAF_/?hl=en

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CfpJFQ6Noug/?hl=en

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CfviyEttsZA/?hl=en

 

Κεντρική photo: Kim Kardashian Instagram/Pierresnaps

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.