Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η stylish Chiara Ferragni βρέθηκε στη χώρα μας

Η stylish Chiara Ferragni βρέθηκε στη χώρα μας

Chiara Ferragni

Διακοπές στην όμορφη Ύδρα απολαμβάνει η fashion influencer Chiara Ferragni. Δείτε τις εκπληκτικές εμφανίσεις που δημιούργησε στη χώρα μας!

 

Η μεγαλύτερη fashion influencer βρέθηκε στη χώρα μας! Η Chiara Ferragni επισκέφτηκε την Ύδρα και απολαμβάνει, αυτές τις ημέρες, τις ομορφιές του ελληνικού καλοκαιριού. Ταξίδεψε με φίλους, για διασκέδαση και χαλάρωση, δίνοντας σε εμάς στιλιστική έμπνευση με φόντο τις μοναδικές παραλίες μας. Τι επέλεξε να φορέσει η fashion star; Αποθέωσε τις αποχρώσεις του ροζ, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη τάση για φέτος, και του λευκού. Πρόσθεσε μία μικρή δόση glam στην παραλία φορώντας ένα φούξια μαγιό με αστραφτερά κορδόνια.

 

Η δεύτερη εμφάνιση της Chiara Ferragni στην παραλία συμπεριέλαβε όλες τις τάσεις του καλοκαιριού. Boxer shorts, πολύχρωμο strapped μπικίνι, λινό πουκάμισο και knitted bag. Όσον αφορά τα night out της fashion influencer και τα τρία ήταν εκπληκτικά! Satin co ord set, jeans με glam cardigan και ένα total white σύνολο με cut out λεπτομέρειες. Το υπέροχο με την Chiara Ferragni είναι ότι ξέρει να δημιουργεί μέσα σε μία μέρα μία extra high fashion στιγμή, όπως αυτή για τον Jean Paul Gautier, και την επόμενη να κάνει τέλειες και πιο απλές εμφανίσεις που μπορούμε εύκολα να αντιγράψουμε!

 

Δείτε τα φανταστική looks της Chiara Ferragni στην Ύδρα και εμπνευστείτε!

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.