Home / Good Life  / Art & Culture  / Κώδικας: Εκδίκηση με δράση και αγωνία

Κώδικας: Εκδίκηση με δράση και αγωνία

Αυτήν την Πέμπτη μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την ταινία Κώδικας: Εκδίκηση στους κινηματογράφους από την Odeon.

 

 

Η πέμπτη είναι η μέρα αφιερωμένη στον κινηματογράφο. Νέες πρεμιέρες και νέες ταινίες έρχονται και υπόσχονται μία υπέροχη εμπειρία κινηματογράφου. Αυτήν τη φορά υποδεχόμαστε την ταινία Κώδικας: Εκδίκηση που κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου στις αίθουσες της Odeon. Ποια είναι η πλοκή της ταινίας που σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσετε;

 

 

Η Άννα (Μάγκι Κιου) έχει ανελιχθεί στην πιο εξειδικευμένη δολοφόνο στον κόσμο, αφού εκπαιδεύτηκε από τον θρυλικό δολοφόνο Μούντι (Σάμιουελ Τζάκσον) που τη διέσωσε όταν εκείνη ήταν παιδί. Όταν ο Μούντι – ο άντρας που ήταν σαν πατέρας της και της έμαθε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει για την εμπιστοσύνη και την επιβίωση – σκοτώνεται βάναυσα, η Άννα ορκίζεται εκδίκηση. Καθώς εμπλέκεται με έναν αινιγματικό δολοφόνο (Μάικλ Κίτον) που δεν θα της κρύψει την έλξη του προς εκείνη, η αντιπαράθεσή τους γίνεται θανατηφόρα. Πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία;

 

Κώδικας Εκδίκηση

 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας Κώδικας: Εκδίκηση υπογράφει ο Μάρτιν Κάμπελ. Κύριοι πρωταγωνιστές είναι ο Μάγκι Κιου, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και Μάικλ Κίτον. Την Πέμπτη 19 του μηνός θα ανακοινωθούν και οι επίσημες ώρες προβολών. Περάστε υπέροχα την ημέρα σας, απολαμβάνοντας μία ταινία δράσης και περιπέτειας στους κινηματογράφους Odeon! 

 

Κώδικας Εκδίκηση

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.