Home / Good Life  / Εκδόσεις TASCHEN: Ταξίδι σε υπέροχα μέρη και πολιτισμούς!

Εκδόσεις TASCHEN: Ταξίδι σε υπέροχα μέρη και πολιτισμούς!

Tα νέα βιβλία από τις εκδόσεις TASCHEN μας καλούν να ταξιδέψουμε μέσα από τις σελίδες τους, πιο πέρα από μια απλή τουριστική εμπειρία.

Οι εκδόσεις TASCHEN μόλις κυκλοφόρησαν τέσσερα νέα βιβλία της ήδη εντυπωσιακής συλλογής “Living In Series”. Τα μοναδικά αυτά coffee table books μας καλούν να γνωρίσουμε το Μπαλί, την Ιαπωνία, το Μεξικό και το Μαρόκο, μέσα από μοναδικές εικόνες. Μέσα στις σελίδες τους ξεδιπλώνεται ο πλούσιος πολιτισμός των προορισμών, οι άνθρωποί τους και ο τρόπος ζωής τους. Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε να αποκτήσουμε και τα τέσσερα βιβλία, αλλά και να ταξιδέψουμε κάποια στιγμή στους μοναδικούς αυτούς προορισμούς!

 

Living in Bali

Σκαλισμένο ξύλο, ανθισμένες αυλές και ολάνθιστες πλουμέριες (λουλούδια). Βυθιστείτε στην ομορφιά των ινδονησιακών τοπίων αλλά και εσωτερικών χώρων. Τα σπίτια στο Mπαλί, πέρα από την υπέροχη θέα που διαθέτουν στο γύρω εξωτικό τοπίο, προδιαθέτουν την απόλυτη χαλάρωση. Θα τη νιώσετε μέσα από τις εικόνες που “κόβουν” την ανάσα.

 

 
Living in Japan

Τα ιαπωνικά σπίτια μοιάζουν με “καταφύγια”, όπου μπορεί κανείς να βρει την απόλυτη ηρεμία. Μινιμαλισμός και παραδοσιακή αρχιτεκτονική θα σας παρασύρουν, μέσα από εικόνες που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί. Στην Ιαπωνία κατοικεί κυριολεκτικά η έννοια του Ζεν, και μας καλεί να αναπνεύσουμε…

 

 

Living in Mexico

Rustic ξύλο, έντονα χρώματα και γοητευτικά μοτίβα. Τα σπίτια στο Μεξικό “παντρεύουν” την ισπανική αρχιτεκτονική με τα τοπικά tribal στοιχεία, εκπέμποντας τα πιο θερμά συναισθήματα. Εικόνες γεμάτες χρώμα και ένταση μας μεταφέρουν στο εσωτερικό των παραδοσιακών κατοικιών (casitas, haciendas, cabanas, palapas) κι εμείς θέλουμε να βιώσουμε την αυθεντική σιέστα.

 

 

Living in Morocco

Αρώματα, δαιδαλώδη παζάρια και φιλόξενοι άνθρωποι. Το Μαρόκο είναι ένας εξωτικός παράδεισος. Μέσα από τη συγκεκριμένη έκδοση μπάινουμε στα άδυτα ανατολίτικων παλατιών και σπιτιών, και βιώνουμε την αυθεντική πλευρά του μαροκινού τρόπου ζωής.

 

 

 

Αναζητήστε ολόκληρη τη συλλογή “Living In Series” εδώ.

www.taschen.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath