Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Bulgari γιορτάζει 140 χρόνια!

Η Bulgari γιορτάζει 140 χρόνια!

Bulgari

Anne Hathaway, Zendaya και Liu Yifei πρωταγωνιστούν στην καινούργια Bulgari καμπάνια με τίτλο Eternally Reborn.

 

Οι φίλες και brand ambassadors του οίκου υμνούνται στην τελευταία Bulgari καμπάνια. Anne Hathaway, Zendaya και Liu Yifei παρουσιάζουν την Eternally Reborn collection! Η Nathalie Canguilhem επιμελήθηκε τη σκηνοθεσία και η Zoey Grossman τη φωτογράφηση της καμπάνιας. Την περασμένη εβδομάδα στη Ρώμη έχει η παρουσίαση της high jewelry collection με μία εντυπωσιακή επίδειξη μόδας. Σχεδιασμένη από τη Creative Director των κοσμημάτων, Lucia Silvestri, η συλλογή είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί γιορτάζει την 140η επέτειο της Ιταλικής μάρκας.

Το κολιέ Serpenti Aeterna χαρακτηρίστηκε ως το πιο πολύτιμο κολιέ που κατασκευάστηκε ποτέ από τη Bulgari. Ένα ακατέργαστο διαμάντι άνω των 200 καρατίων κόπηκε για να δημιουργηθούν επτά άψογες D diamond drops, συνολικού βάρους 140 καρατίων, μία για κάθε έτος της ιστορίας της μάρκας.

Στο πλαίσιο των ενεργειών «Eternally Reborn», η Bulgari σχεδίασε μια ειδική εγκατάσταση. “Vista Aeterna”, που δημιουργήθηκε από την Ολλανδή σχεδιάστρια Sabine Marcelis. Προσφέρει μια σύγχρονη ερμηνεία του αστικού τοπίου της Ρώμης και βρίσκεται δίπλα στα Ισπανικά Σκαλιά μέχρι τις 15 Ιουνίου. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει 12 πυλώνες με βάση τραβερτίνη, διακοσμημένους με ανακλαστικούς έγχρωμους καθρέφτες, οι οποίοι περιστρέφονται όλη την ημέρα, ακολουθώντας το μονοπάτι του ήλιου από την αυγή μέχρι το σούρουπο .

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.