Home / Lifestyle  / Celebrities  / Για ποιον οίκο θα σχεδιάσει ο Olivier Rousteing;

Για ποιον οίκο θα σχεδιάσει ο Olivier Rousteing;

Olivier

Ο Olivier Rousteing θα είναι ο επόμενος haute couture guest σχεδιαστής για τον οίκο Jean Paul Gaultier.

 

Ο creative director του οίκου Balmain, Olivier Rousteing, θα είναι ο επόμενος haute couture guest σχεδιαστής για τον οίκο Jean Paul Gaultier. Το γαλλικό brand με τη σπουδαία και μακροχρόνια ιστορία αποφάσισε, μετά την αποχώρηση του Jean Paul Gualtier, να αλλάξει τον τομέα της Υψηλής Ραπτικής. Για κάθε συλλογή του προσκαλεί και έναν διαφορετικό γνωστό σχεδιαστή, για να δώσει το δικό του ύφος και σχεδιαστική οπτική. Μετά την Chitose Abe της Sacai και τον Glenn Martens, σειρά έχει ο Olivier. Η δική του συλλογή θα παρουσιαστεί τον Ιούλιο του 2022, κάτι που αναμένουν με αγωνία κριτικοί και κοινό.

 

 

“Πάντα ήμουν εμμονικός και αντλούσα έμπνευση από τον κόσμο του Jean Paul Gaultier. Πιστεύω ότι βοήθησε πολλούς ανθρώπους της γενιάς μου να νιώσουν ελεύθεροι, να είναι αυτό που πραγματικά θέλουν να είναι. Ο κόσμος πρέπει να μάθει ποιος υπήρξε πρωτοπόρος εκείνη την περίοδο. Ποιος πάλεψε για όλα όσα και εμείς παλεύουμε σήμερα”, δήλωσε ο σχεδιαστής.

 

 

Ο Jean Paul Gaultier, πριν αποφασίσει να συνταξιοδοτηθεί, παρουσίασε το 2020 μία φαντασμαγορική τελευταία συλλογή σε έντονο κλίμα συγκίνησης. Αναμένουμε με ενθουσιασμό να δούμε τι θα ετοιμάσει ο Olivier Rousteing!

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.