Home / Cozyhome  / Architecture  / The bright side of life by do designers

The bright side of life by do designers

do designers bright
Το δημιουργικό δίδυμο των do designers κλήθηκε να αναλάβει τη διακόσμηση ενός ευρύχωρου διαμερίσματος στο Παγκράτι. Το αποτέλεσμα; Ένας φωτεινός χώρος, στον οποίο δεσπόζoυν η premium αισθητική και ένα αίσθημα ζεστασιάς και θαλπωρής.

 

Με μία πρώτη ματιά στην οικία αντιλαμβανόμαστε ότι οι do designers επέλεξαν να κινηθούν σε minimal, αλλά πάντα στυλιστικούς δρόμους, με επιρροές από τη σκανδιναβική φιλοσοφία.

 

 

Ξεκινώντας την περιήγησή μας από το φωτεινό και open plan σαλόνι, εντυπωσιαζόμαστε από όλες τις επιλογές που πάρθηκαν. Γήινοι τόνοι, εκπληκτικά διακοσμητικά σύμφωνα με τα τελευταία design trends και cozy καναπέδες και πολυθρόνες. Το λευκό στους τοίχους έρχεται σε άμεσο διάλογο με το ξύλινο δάπεδο, η σύνδεση των οποίων έγινε τόσο πετυχημένα μέσα από το έπιπλο σύνθεσης της τηλεόρασης, όπου τα δύο παραπάνω στοιχεία ενώνονται.

 

do designers pagkrati

 

Ένας ακόμα παράγοντας που προσδίδει coziness στο διαμέρισμα είναι η ύπαρξη του βελούδου. Η πολυθρόνα σε μπλε απόχρωση σπάει τη μονοτονία των γήινων αποχρώσεων, προσθέτοντας μία royal πινελιά, αποδεικνύοντας πόσο αρμονικά συνδέθηκαν οι minimal αποχρώσεις με το scandi στυλ και τις πολυτελείς λεπτομέρειες.

 

do designers pagkrati d παγκρατι διαμέρισμα

 

Οι minimal γραμμές και οι αυστηρές καμπύλες δίνουν έναν γεωμετρικό χαρακτήρα στον χώρο, ο οποίος έρχεται σε αντίθεση με την εναλλαγή των χρωμάτων. Διακοσμητικές επιλογές που προσφέρουν ένα αίσθημα ασφάλειας, το οποίο διακόπτεται από σύγχρονες διακοσμητικές εκπλήξεις.

 

Ο διάδρομος και η κουζίνα επικοινωνούν με το σαλόνι μέσα από τις ίδιες επιλογές στις αποχρώσεις και τα υλικά. Και εδώ κυριαρχεί η σύνδεση λευκού και ξύλου, ενώ το χαλάκι και τα υφάσματα της τραπεζαρίας έρχονται σε άμεση συνάρτηση με την μπλε πολυθρόνα.

 

 

Οι διακοσμήτριες επέλεξαν να συνθέσουν ένα aesthetic σκηνικό για την τραπεζαρία, ως προέκταση της κουζίνας, προσθέτοντας ένα ξύλινο τραπεζάκι με τζάμι, μαξιλάρια και διακοσμητικά φυτά. Με αυτόν τον τρόπο όλος ο χώρος γίνεται περισσότερο λειτουργικός, με σκοπό να διευκολυνθεί η καθημερινότητα της οικογένειας.

 

Η ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία εντοπίζεται και στα μπάνια με μία μικρή ανατροπή. Εδώ, η παρουσία του λευκού υπάρχει μέσα από τους μαρμάρινους τοίχους, ενώ οι αποθηκευτικοί χώροι είναι εξ’ ολοκλήρου από ξύλο. Οι αρχές του μινιμαλισμού και της άνεσης είναι φανερές σε κάθε γωνία, γεγονός που εξυπηρετεί την παροχή άνεσης και πολυτέλειας που κυριαρχεί και στο υπόλοιπο διαμέρισμα.

 

do designers pagkrati h

 

Το master bedroom είναι μία ακόμα απόδειξη στο πόσο αρμονικά διακόσμησε το σπίτι το ταλαντούχο δίδυμο. Δεν άφησε τίποτα στην τύχη και συνέθεσε ένα σκηνικό ονειρεμένο για το ζευγάρι,.χαρίζοντας ανάπαυση σώματος και μυαλού, μία αίσθηση που αντηχεί σε όλο το μήκος του διαμερίσματος. Στην κρεβατοκάμαρα, το παιχνίδι αντιθέσεων με τα χρώματα γίνεται πιο έντονο και πιο πρωτοπόρο. Προστίθενται κουρτίνες σε κίτρινη απόχρωση, το κρεβάτι είναι από μπλε βελούδο,.το οποίο συνδυάζεται υπέροχα με την ιδιαίτερη blue printed ταπετσαρία, ενώ τα κομοδίνα έρχονται σε γκρι απόχρωση.

 

do designers pagkrati διαμέρισμα

 

Οι do designers έθεσαν για ακόμα μία φορά τον πήχη ψηλά στον κόσμο της διακόσμησης. Χάρισαν στους χρήστες του διαμερίσματος ένα σπίτι με υψηλή αισθητική και πλήρη λειτουργικότητα,.με έντονο το στοιχείο του φυσικού κόσμου, κάνοντας το απλό να φαίνεται τόσο πολυτελές, χωρίς αποκλίσεις και υπερβολές.

 

Credits:

Interior Design: do designers

Φωτογραφίες: Μιχαήλ Δαμάσκος

 

christinamai@cozyhome.gr

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.

})(jQuery)