Home / Cozyhome  / Architecture  / O by Myconian Collection: A love letter to Myconos!

O by Myconian Collection: A love letter to Myconos!

Myconian Collection
Μία όαση που επανασυνδέει όλες τις αισθήσεις με την ολότητα της ζωής. Ένα μέρος του οποίου οι ρυθμοί ρέουν από ήσυχες στιγμές εσωτερικής επίγνωσης σε χαρούμενες γιορτές ομαδικότητας. Το O by Myconian Collection είναι στην καρδιά όλων, με τα δάχτυλα των “ποδιών” του στην ψιλή άμμο του ξακουστού κόλπου του Ορνού. Προφυλαγμένο από όλα, εκτός από το απαλό αεράκι του “νησιού των ανέμων”, λίγα βήματα μακριά από μερικά από τα καλύτερα παραθαλάσσια μπαρ και εστιατόρια της Μυκόνου.

 

Το νέο ξενοδοχείο απαράμιλλου design και κορυφαίας φιλοξενίας του ομίλου Myconian Collection ανοίγει ξανά τις πύλες του και υποδέχεται τους διακεκριμένους καλεσμένους του στις 21 Απριλίου 2023!

 

Myconian Collection

Myconian Collection 

 

To O είναι ένα εξαιρετικά κομψό, πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο για τους λάτρεις του διαλόγου μεταξύ φύσης και design και νεότερο -11ο– μέλος της Myconian Collection. Οι ευρύχωρες σουίτες του απλώνονται σε δύο κτίρια, που “χάνονται” μέσα στο καταπράσινο τοπίο. Εδώ είσαι τόσο κοντά στην παραλία, που η απρόσκοπτη αρμονία του να βαδίζεις ξυπόλητος πίσω στο δωμάτιό σου, αφήνοντας ένα ίχνος ψιλής άμμου,.ακολουθούμενο από τον ήχο της θάλασσας, δε χρειάζεται να διακόψει την ονειροπόλησή σου. Καθένας από τους τρεις τύπους δωματίων είναι οικείος, αλλά ευρύχωρος και ανοίγει είτε σε βεράντα -με δυνατότητα εντυπωσιακής ιδιωτικής πισίνας- είτε σε επιπλωμένο μπαλκόνι.

 

 

Οι ανοιχτοί εσωτερικοί χώροι είναι ανάλαφροι και υποδέχονται φιλόξενα την αύρα του νησιού. Σχεδιασμένοι με πράσινη συνείδηση, διατηρούν μία απτική σύνδεση με το περιβάλλον ανά πάσα στιγμή, με φυσικά υλικά που συχνά χρησιμοποιούνται πιο εντυπωσιακά στην πρώτη τους κατάσταση. Είναι μία σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα και φιλοσοφία ζωής,.βαθιά ριζωμένη στη διαχρονική έλξη της ελληνικής αρχαιότητας και στην πρωτόγονη πολυτέλεια της ελληνικής νησιωτικής ζωής. Κάθε ξύλο ή μάρμαρο, κάθε αέρινο ύφασμα ή διακοσμητική πινελιά, όλα είναι ευρηματικά σκηνογραφημένα από τον Αντώνη Καλογρίδη,.για να δημιουργούν εντάσεις και αντιθέσεις -παραστάσεις αυθεντικής ζωής, που αναδύουν συναισθήματα.

 

Myconian Collection

 
Πάνω απ’ όλα, όμως, το O είναι εμπειρίες. Εδώ, όλα είναι τόσο αργά και υπέροχα όσο γίνεται, αλλά ταυτόχρονα σφύζουν από ενέργεια. Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και η ιδιωτικότητα σε περιμένουν σε κάθε στροφή. Η χαλάρωση δίπλα στην πισίνα του Obar στολίζει με στιγμές δροσιάς τη μέρα και η ατμόσφαιρα γιορτής παίρνει θρυλικές διαστάσεις κάθε βραδιά. Το O είναι μία ανάσα απόλαυσης, όταν βγαίνεις από το DTOX Spa μετά από μία βαθιά βουτιά στην ευεξία. Είναι μία μοναδική γευστική διαδρομή στη Μεσόγειο του Baloo fine dining, με “οδηγούς” εποχικά προϊόντα που καλλιεργούνται σε γη οικογενειακή. Ή ένα μεθυστικό ταξίδι, συντροφιά με ένα σπάνιο vintage από το κελάρι και οινοπνευματώδη ποτά που αναδεικνύονται σε κάθε περίσταση.

 

 

Σκόπιμα νωχελικό, ριζωμένο στην αίσθηση του τόπου και του εαυτού, σαν ένα ερωτικό γράμμα στη Μυκονιάτικη ζωή, το Ο σου ζητά μόνο να αφήσεις τη φαντασία σου να περιπλανηθεί, να ανακαλύψεις ξανά ξεχασμένες απολαύσεις. Θα ακολουθήσεις τον ρυθμό του;

 

Credits:

 

www.omyconian.gr

elenimichailidou@cozyhome.gr

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin

})(jQuery)