Home / Good Life  / Μύκονος: Η κοσμοπολίτισσα του Αιγαίου

Μύκονος: Η κοσμοπολίτισσα του Αιγαίου

Μύκονος: Η κοσμοπολίτισσα του Αιγαίου
Μύκονος: Ένα ονειρεμένο ταξίδι. 

Μύκονος, το νησί των Ανέμων. Το νησί των Αέρηδων. Το νησί των διασήμων.

Κοσμοπολίτισσα και ζωντανή, έχει γίνει συνώνυμο της καλοκαιρινής διασκέδασης, συνώνυμο του ξεφαντώματος. Η Μύκονος όμως δεν είναι μόνο αυτό. Είναι πολλά, πολλά ακόμη! 

Πανέμορφη και αέρινη, αποτελεί πόλο έλξης για τους απανταχού επισκέπτες, χάρη στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική της, τη λαμπερή χώρα της, τις δημοφιλείς και μη παραλίες της που μας “βυθίζουν” σε όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου, τους γραφικούς ανεμόμυλους και τους παγκοσμίως γνωστούς αέρηδές της.

Αφεθείτε στη μοναδική γοητεία σας και απολαύστε τις πιο όμορφες διακοπές σας, στο νησί με την ασυναγώνιστη ομορφιά κι ατμόσφαιρα. 

 

H Μικρή Βενετία της Μυκόνου το ηλιοβασίλεμα. Δεν είναι καταπληκτική; 

 

Μοναδικά κυκλαδίτικα σοκάκια που θα θέλετε να περπατάτε για ώρες. 

 

Μύκονος: Η κοσμοπολίτισσα του Αιγαίου

Άποψη από το λιμάνι του νησιού. 

 

Τι θα λέγατε για μια βουτιά; 

Ιδού οι πέντε παραλίες που θα σας σαγηνέψουν.

#1. Πλατύς Γιαλός – Είναι ίσως η πιο πολυσύχναστη παραλία του νησιού. Διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες αμμώδεις παραλίες της Μυκόνου, είναι οργανωμένη και κατάλληλη για οικογένειες. Αποτελεί μάλιστα αφετηρία της θαλάσσιας σύνδεσης για τις εξής νότιες παραλίες: Παράγκα, Καλαμοπόδι, Πλιντρί, Αγράρι, Ελιά.

 

Μύκονος: Η κοσμοπολίτισσα του Αιγαίου

Παραλία Ελιά. 

 

#2. Ψαρού – Μία ακόμη διάσημη, κοσμική παραλία στο νησί της Μυκόνου, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από τη Χώρα. Είναι οργανωμένη παραλία που επισκέπονται πολλές διασημότητες και ξεχωρίζει για την ομορφιά και τα γαλανά νερά της. 

#3. Παράγκα – Μία ακόμη όμορφη παραλία που φημίζεται για τη λευκή άμμο, τα καταγάλανα νερά και το ψιλό χαλίκι. Είναι μικρή σε έκταση και διαθέτει beach bars όλο παλμό. 

 

 

Μύκονος: Η κοσμοπολίτισσα του Αιγαίου

Παραλία Παράγκα. 

 

#4. Paradise – Μία όμορφη και πολυσύχναστη παραλία που θα σας μαγέψει. Διαθέτει κάμπινγκ και αποτελεί προορισμό για όσους θέλουν να κάνουν θαλάσσια σπορ. 

#5. Super Paradise – Η διασημότερη και πιο “ζωντανή” με διαφορά παραλία του νησιού, με ψιλή άμμο και γαλαζοπράσινα νερά. Παγκοσμίως γνωστή για τα πάρτι της που έχουν αφήσει ιστορία, καθώς φιλοξενούν celebrities του διεθνούς στερεώματος.  

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!