
Προϊόντα μακιγιάζ για ενημερωμένες beautistas.
Η νέα συλλογή της Victoria Beckham σε συνεργασία με τον οίκο καλλυντικών Estée Lauder είναι πλέον γεγονός και βάλθηκε να “τρελάνει” όλες τις beauty addicts. H συγκεκριμένη συλλογή είναι εμπνευσμένη από τις πιο fashionable πόλεις του κόσμου, περιλαμβάνοντας πολλές και διαφορετικές χρωματικές παλέτες.
Ηighlighters, παλέτες για μακιγιάζ ματιών, μολύβια και κραγιόν εμπνέονται από 5 διαφορετικές πόλεις: Μαϊάμι, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Λονδίνο και Παρίσι, προστάζoντας κι από ένα διαφορετικό ολοκληρωμένο στυλ μακιγιάζ, με όλα τα mast-have προϊόντα.
Η ίδια η Victoria δήλωσε ότι με αυτή τη νέα συλλογή γιορτάζει ουσιαστικά τα χρώματα, τη μόδα, αλλά και τα μέρη που έχει επισκεφθεί, εκφράζοντας το δικό της προσωπικό όραμα για την ομορφιά, με στόχο να κάνει όλες τις γυναίκες όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση.
Ανυπομονούμε!
New York City city look
Paris city look
Signature look
Los Angeles city look
London city look