Home / Men  / Η Richard Mille κυκλοφορεί το πιο fun Smiley ρολόι!

Η Richard Mille κυκλοφορεί το πιο fun Smiley ρολόι!

Richard Mille
Η Richard Mille, το κορυφαίο brand κατασκευαστής ρολογιών, κάνει την έκπληξη, παρουσιάζοντας το πιο fun ρολόι της μέχρι στιγμής, που κατασκευάστηκε για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της φιγούρας Smiley!

 

Ένα από τα πιο fun, και παράλληλα νοσταλγικά, σύμβολα γιορτάζει τα 50 του χρόνια, με ένα από τα πιο παιχνιδιάρικα ρολόγια. Το Smiley μεταμορφώνεται σε iconic ρολόι, μεταβιβάζοντας την “παιδικότητά” του σε ένα από τα πιο elegant brands ρολογιών. Το κορυφαίο brand Richard Mille κατάφερε να σχεδιάσει το πιο παιχνιδιάρικο ρολόι. Μάλιστα, χρειάστηκαν σχεδόν τρία ολόκληρα χρόνια, προκειμένου να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί. Το τελικό αποτέλεσμα, γιορτάζει την εικονογράφηση του icon Smiley, το οποίο σχεδιάστηκε πριν από 50 περίπου χρόνια, από τον Franklin Loufrani.

 

 

 

Το ρολόι της Richard Mille είναι διακοσμημένο με ένα κίτρινο λουράκι, που το κάνει να ξεχωρίζει. Παράλληλα, το καντράν του είναι στολισμένο με διάφορα fun icons, τα οποία έχουν σχεδιαστεί, ειδικά για το ρολόι, από τον Olivier Kuhn. Μερικά από τα διακοσμητικά εικονίδια που ξεχωρίζουν είναι ο ανανάς, ο κάκτος, ένα ροζ φλαμίνγκο και ένα ουράνιο τόξο. Φυσικά, αυτό που πρωταγωνιστεί επάνω στο ρολόι είναι το icon της Smiley.

 

 

 

Το καινούργιο ρολόι της Richard Mille είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, ενώ διαθέτει διπλή επίστρωση PBD σε μαύρο και χρυσό. Το Smiley ρολόι είναι limited edition, καθώς κυκλοφορούν μόνο 50 κομμάτια!

 

www.richardmille.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada