Home / Beauty  / Clinique: Τέλεια επιδερμίδα με 3 μόνο βήματα!

Clinique: Τέλεια επιδερμίδα με 3 μόνο βήματα!

Το Σύστημα 3-Step Anti-Blemish Solutions της Clinique εξασφαλίζει καθαρή και τέλεια επιδερμίδα χωρίς σπυράκια!

Δεν είναι πραγματικά ενοχλητικό όταν πριν από μία έξοδο, ένα meeting, ένα ραντεβού, ένα πάρτι, ξαφνικά εμφανίζεται ένα σπυράκι και τα χαλάει όλα; Η Clinique μάς εξασφαλίζει τέλεια επιδερμίδα, ακολουθώντας μόλις 3 βήματα!

 

 Τα σπυράκια και οι ατέλειες είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα, για όλες τις ηλικίες, όλες τις εθνικότητες και τα φύλα. Οι έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που υποφέρουν από αυτά, δοκιμάζουν πολλαπλές θεραπείες για να εξαλείψουν αυτό το πρόβλημα, συμπεριλαμβανομένης της συνταγογραφούμενης αγωγής.

 

Ωστόσο, πολλές αγωγές μπορεί να είναι πολύ “σκληρές” για τις ευαίσθητες επιδερμίδες ή οι παρενέργειές τους να επιδεινώσουν το πρόβλημα. Επίσης, πολλές συνταγές μπορεί να είναι πολύ δαπανηρές.

 

Οι αιτίες που εμφανίζονται τα σπυράκια

Υπάρχει ένα πλήθος αιτιών που δημιουργούν σπυράκια και ατέλειες στην επιφάνεια της επιδερμίδας: περιβαλλοντική μόλυνση, βακτήρια, υπερβολική έκκριση λιπαρότητας και μη ενδεδειγμένος καθαρισμός μπορεί να οδηγήσουν σε φραγμένους πόρους και σπυράκια. Σε συνδυασμό με το στρες, τις ορμονικές αλλαγές και την κούραση, επιδεινώνουν ακόμη περισσότερο την πρόληψη και τον έλεγχό τους.

 

 

Τρία Στάδια για Επιδερμίδα Καθαρή, Χωρίς Σπυράκια με την Clinique

Η βασική φιλοσοφία της Clinique είναι η βεβαιότητα ότι μπορείτε να αποκτήσετε την τέλεια επιδερμίδα. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε με τη χρήση ενός συστήματος καθημερινής περιποίησης δύο φορές την ημέρα. Το Σύστημα 3-Step Anti-Blemish Solutions είναι ένας συνδυασμός προϊόντων, ο οποίος όχι μόνο αντιμετωπίζει και προλαμβάνει τα σπυράκια, αλλά συγχρόνως φροντίζει την επιδερμίδα σας.

 

Η Δράση του συστήματος 3-Step Anti-Blemish Solutions

Συνδυάζοντας παράγοντες απολέπισης μαζί με αυτούς για τον έλεγχο των ατελειών και της λιπαρότητας, καθώς και καταπολέμησης των ερεθισμών, αυτό το εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα συμβάλλει στην απελευθέρωση των πόρων. Επιπλέον,  στον περιορισμό της υπερβολικής λιπαρότητας και της ερυθρότητας και στον κατευνασμό της ερεθισμένης επιδερμίδας. Συμβάλλει, ακόμα, στην πρόληψη των καταστάσεων που μπορεί να οδηγήσουν σε σπυράκια, ενώ βοηθά και στον έλεγχο της υπερβολικής λιπαρότητας.

 

Γιατί Είναι Αποτελεσματικό;

Εκείνο που διαφοροποιεί το σύστημα AntiBlemish Solutions της Clinique είναι μία ολοκληρωμένη προσέγγιση τεσσάρων σημείων, για να αντιμετωπίσει τα σπυράκια, η οποία συστήνεται από Δερματολόγους.

 

1.Απολέπιση: για την απομάκρυνση των νεκρών επιφανειακών κυττάρων, που φράζουν τους πόρους.

2.Έλεγχος λιπαρότητας: που εμποδίζει την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια της επιδερμίδας, λόγω της υπερβολικής λιπαρότητας

3.Έλεγχος ατελειών: για να διατηρεί την επιφάνεια της επιδερμίδας “καθαρή” και χωρίς σπυράκια

4.Καταπολέμηση ερεθισμού: για να κατευνάζει και να καταπραΰνει την επιδερμίδα από τον ερεθισμό και την ερυθρότητα.

 

 

Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam

Απαλό προϊόν καθαρισμού και το 1ο Βήμα στο Σύστημα Περιποίησης Anti-blemish Solutions για καθαρή επιδερμίδα. Απομακρύνει τους ρύπους και την υπερβάλλουσα λιπαρότητα. Ανακουφίζει και καταπραΰνει την ερυθρότητα και τη φλεγμονή, που σχετίζονται με τα σπυράκια. Σας βοηθά να διατηρείτε τους πόρους καθαρούς.

 

 

 

Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion

Λοσιόν απολέπισης για ματ αποτέλεσμα και το 2ο Βήμα στο Σύστημα Περιποίησης Anti-blemish Solutions για καθαρή επιδερμίδα. Απολεπίζει και μειώνει την υπερβάλλουσα λιπαρότητα, που μπορεί να προκαλέσει σπυράκια. Αποσυμφορεί τους πόρους και ελέγχει τη γυαλάδα.

 

 

AntiBlemish SolutionsAllOver Clearing Treatment

Ανάλαφρη υφή και το 3ο Βήμα στο Σύστημα Περιποίησης Anti-blemish Solutions για καθαρή επιδερμίδα. Βοηθά να αντιμετωπιστούν τα σπυράκια, που ήδη υπάρχουν και στην πρόληψη μελλοντικών εξάρσεων. Δημιουργεί μία ασπίδα ενάντια στους παράγοντες που προκαλούν σπυράκια. Βοηθά στον έλεγχο της υπερβολικής λιπαρότητας. Ενυδατώνει ήπια, για να ελαχιστοποιήσει ξηρότητα και αποφολίδωση. Κατευνάζει, καταπραΰνει, μειώνει ορατά την ερυθρότητα.

 

 

Χρησιμοποιήστε και τα τρία βήματα μαζί για να δείτε 37% μείωση στα ενεργά σπυράκια σε 3 ημέρες. Διαθέτουν Σαλικυλικό Οξύ και Ακετυλογλυκοζαμίνη, που καταπολεμούν τα σπυράκια και συμβάλλουν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, τα οποία μπορεί να φράσουν τους πόρους. Επίσης,  περιέχουν συστατικά που ελέγχουν τη λιπαρότητα, όπως Εκχύλισμα Laminaria Sacharina, και προλαμβάνουν τη συσσώρευση λιπαρότητας, που μπορεί να προκαλέσει σπυράκια.

 

Καθημερινή skincare ρουτίνα

Ένα καθημερινό πρόγραμμα -δύο φορές την ημέρα- περιποιείται ολόκληρο το πρόσωπο, όχι μόνο τις περιοχές με σπυράκια. Αυτό περιορίζει την επανεμφάνιση και τη σοβαρότητά τους. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι κάθε στάδιο συνεχίζει τη δράση του προηγούμενου, παρέχοντας στην επιδερμίδα την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Με επιμελή και συνεχή χρήση, θα δείτε πραγματική διαφορά! Η επιδερμίδα γίνεται πιο “καθαρή”, πιο απαλή και πιο υγιής, χωρίς ερεθισμό, αίσθηση τραβήγματος ή ξηρότητα.

 

Clinique.gr

Ιg: @clinique_greece

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath