Home / Beauty  / Πόσο σημαντική είναι η κρέμα ματιών τελικά;

Πόσο σημαντική είναι η κρέμα ματιών τελικά;

Γιατί είναι σημαντικό να φροντίζουμε την περιοχή των ματιών;

 

Ανεξάρτητα από τον τύπο της επιδερμίδας μας, κάθε πρόσωπο κρύβει ευαισθησίες και κάθε πρόσωπο χρειάζεται φροντίδα, περισσότερο ή λιγότερο. Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι από τις πιο sensitive και γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε πώς θα την περιποιηθούμε. Μόνο αν σκεφτούμε πόσες φορές καθημερινά ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας, γεγονός που προκαλεί κούραση στα ίδια, θα κατανοήσουμε την ευαισθησία της περιοχής.

 

Η καλύτερη λύση είναι η κρέμα ματιών, που έχει αποδειχθεί game changer και must της skin care ρουτίνας. Η συγκεκριμένη περιοχή είναι η πιο “σκληρά εργαζόμενη” του προσώπου μας και μπορεί να οδηγηθεί σε χαλάρωση ή απώλεια όγκου. Αναζητείστε ανάλαφρες κρέμες, χρησιμοποιείστε τες ταμποναριστά και μην το παρακάνετε με τη χρήση τους. Συμβάλλουν στην αντιγύρανση, την αναδόμηση της επιδερμίδας, τρέφουν την περιοχή και εξαφανίζουν ρυτίδες και μαύρους κύκλους. Προσφέρουν φρέσκο, λαμπερό και φωτεινό βλέμμα.

 

Μερικές από τις κρέμες που σας προτείνουμε.

 

Frezyderm

Courtesy of Frezyderm

 

Clarins

Courtesy of Clarins

 

ESTÉE LAUDER

Courtesy of ESTÉE LAUDER

 

La Mer

Courtesy of La Mer

 

Caudalie

Courtesy of Caudalie

 

Vichy

Courtesy of Vichy

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.