Home / Cozyhome  / Frank Gehry και Louis Vuitton στην Art Basel του Παρισιού

Frank Gehry και Louis Vuitton στην Art Basel του Παρισιού

Η Art Basel αποφάσισε να παρουσιάσει μία έκθεση στο.Παρίσι, με το installation που ετοίμασε ο Louis Vuitton με τον Frank Gehry.

 

Το Παρίσι έχει γίνει κέντρο για κάθε μορφή τέχνης! Η μοναδική γοητεία που εκπέμπει το έχει καταστήσει το ιδανικό μέρος για να “φωλιάσουν” οι διάφοροι καλλιτέχνες τα εντυπωσιακά projects τους. Τώρα, η Art Basel επέλεξε την Πόλη του φωτός, ενώνοντας τις ναυαρχίδες της στην.Ελβετία, το Hong Kong και το Miami. Η εναρκτήρια έκθεση θα περιλαμβάνει 194 galleries στο Grand Palais, με 51 από τους συμμετέχοντες να παρουσιάζουν το έργο τους για πρώτη φορά στο κοινό. Όλο το project θα τρέχει στην πόλη αυτό το σαββατοκύριακο, το οποίο πρόκειται να είναι one of the books για την πόλη τους φωτός.

Βλέποντας μερικά από τα installations που θα φιλοξενηθούν στην Art Basel, ξεχωρίσαμε αυτό του Louis Vuitton με τον Frank Gehry. Οι δυο τους συνεργάστηκαν πέρυσι πρώτη φορά, στην Art Basel που έγινε στο Miami. Τώρα, το project τους θα παρουσιαστεί στο Balcon d’ Honneur του Grand Palias. Στην κορυφή της σκάλας κρέμεται ένα γιγάντιο γλυπτό λευκού ψαριού που αντικατοπτρίζει τη σχεδιαστική διαδικασία του. Gehry, που αλλάζει σχήμα, με τη δύναμη, την ελαστικότητα και την αεροδυναμική να καθορίζουν τις δομές του.

Μέρος του Installation είναι και οι τσάντες που σχεδίασαν από κοινού η Louis Vuitton με τον Frank.Gehry, από τις Capucines Mini blossom και mini puzzle, μέχρι τις Capucines MM Concrete.Pockets, BB shimmer haze και BB analog.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.