Home / Beauty  / Τα H&M Beauty προσφέρουν το τέλειο combo για μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Τα H&M Beauty προσφέρουν το τέλειο combo για μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα

H&M Beauty
Σε συνεργασία με τον Global make up artist του brand, Raoúl Alejandre.

 

Η H&M Beauty συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τα προϊόντα της σειράς.ομορφιάς της και κυκλοφορεί την τρίτη, και τελευταία, καμπάνια της, στο πλαίσιο του concept Make Up Stories. Η καμπάνια ενθαρρύνει τους λάτρεις της ομορφιάς, παρουσιάζοντας το μακιγιάζ ως την αρχή κάθε μεγάλης και αξέχαστης στιγμής. Για ακόμα μία φορά, ο Global make up artist της H&M Beauty, Raoúl Alejandre, είναι η δημιουργική δύναμη πίσω από όλα τα looks που παρουσιάζονται στην καμπάνια.

 

Με τη συγκεκριμένη καμπάνια, η H&M Beauty επιστρέφει στα basics του μακιγιάζ, αναδεικνύοντας έναν καθαρό καμβά. Έτσι, ξεκινά από ένα από τα πιο σημαντικά make up προϊόντα το hero product της καμπάνιας- ένα υγρό foundation. Το Prowear Flawless Foundation είναι ένα υγρό foundation μακράς διάρκειας, με σύνθεση με υαλουρονικό οξύ. Διαθέτει φυσικό matte φινίρισμα, είναι μη φαγεσωρογώνο και vegan.

 

 

Αυτή η φόρμουλα είναι ενυδατική, ανάλαφρη και χτίζεται εύκολα, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε μία φυσική ή full coverage εμφάνιση”, λέει ο Raoúl Alejandre.

 

Το Prowear Flawless Foundation έρχεται σε 40 αποχρώσεις και συμπληρώνεται με το concealer Cover me Up!,.το οποίο καλύπτει αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, προσδίδοντας μία φωτεινή, φυσική όψη με κάλυψη που διαρκεί.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada