Home / Fashion  / Οι μπότες που θα φοράμε ξανά και ξανά μέχρι τον χειμώνα

Οι μπότες που θα φοράμε ξανά και ξανά μέχρι τον χειμώνα

μπότες
Από το κλασικό suede μέχρι το κομψό βουργουνδί, αυτές είναι οι τάσεις σε μπότες στις οποίες πρέπει να επενδύσετε asap!

 

Μπορεί να έχουμε ήδη διανύσει το πρώτο μισό του Οκτωβρίου, αλλά ο καιρός δεν μας επιτρέπει ακόμα να βυθιστούμε πλήρως στη φθινοπωρινή μόδα, κάτι που από μόνο του δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον. Και θα σας εξηγήσω αμέσως το γιατί. Μια μόνο βόλτα αρκεί για να παρατηρήσετε την ποικιλία στυλ στον δρόμο: από τη μία βλέπετε δερμάτινα jackets και μακριά jeans, και από την άλλη, κοντομάνικα t-shirts και φούστες. Μέσα σε αυτήν την ενδιαφέρουσα στιλιστική ανομοιομορφία, παρατηρώ ότι το item που αποφεύγει ο περισσότερος κόσμος είναι οι μπότες.

 

Εν μέρει είναι λογικό, αφού οι υψηλές θερμοκρασίες δεν μας επιτρέπουν να βγάλουμε από την ντουλάπα μας τις αγαπημένες μας μπότες και να τις εντάξουμε στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, ακόμα και στον μεταβατικό καιρό, οι μπότες έχουν τον τρόπο τους να κάνουν κάθε εμφάνιση να ξεχωρίζει. Αξίζει λοιπόν να πάρουμε το ρίσκο; Στιλιστικά, η απάντηση είναι σίγουρα ναι, και ειδικά για αυτήν τη σεζόν. Τα boot trends του φθινοπώρου μας προετοιμάζουν για έναν απόλυτα stylish χειμώνα.

 

Από το κλασικό suede μέχρι το κομψό βουργουνδί, ανακαλύψτε τις τάσεις στις οποίες πρέπει να επενδύσετε asap!

 

Suede

Το μεγαλύτερο boot trend της σεζόν περιλαμβάνει το suede. Από cow-boy boots μέχρι knee-high μπότες, το suede είναι ο πρωταγωνιστής του φετινού φθινοπώρου.

 

Ralph Lauren FW ’24

Riding Boots

Η επιστροφή του boho στη μόδα, καθώς και το στυλ των early 2010s, σηματοδοτούν την επίσημη επιστροφή των riding boots. Για το φετινό φθινόπωρο, πολυτελείς οίκοι όπως ο Hermès, η Gucci και η Bally παρουσίασαν αυτήν τη σιλουέτα στις πασαρέλες, προσαρμόζοντας το trend στο φθινόπωρο του 2024.

 

μπότες

Hermès FW ’24

 

Burgundy

Το love affair της Gucci με το βουργουνδί στη συλλογή FW ’24 δεν θα μπορούσε να μην κεντρίσει το δικό μας ενδιαφέρον για τις burgundy boots.

 

Gucci FW ’24

 

Moto Boots

Όλα ξεκίνησαν με την Miu Miu. Πριν από μερικές σεζόν, ο trend-setter οίκος παρουσίασε τις moto boots στολισμένες με λουριά, αγκράφες και ιμάντες. Ο κόσμος της μόδας συνεχίζει να αγαπά αυτή την τάση, ειδικά κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου.

 

μπότες

Loewe FW ’24

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Gucci FW ’24

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada