Home / Fashion  / Savage X Fenty, Rihanna και Diesel στην πιο viral συλλογή του φθινοπώρου

Savage X Fenty, Rihanna και Diesel στην πιο viral συλλογή του φθινοπώρου

Savage
Μία limited edition συλλογή που εξυμνεί την απελευθέρωση του σώματος.

 

Ενώ η Rihanna μιλούσε με τον Adam Selman, chief designer της Savage X Fenty, για τα insides στον κόσμο της μόδας, η συζήτηση κατέληξε στο όνομα του Glenn Martens, creative director της Diesel. Μιλώντας για τον σχεδιαστή, οι δυο τους συνειδητοποίησαν ότι μία συνεργασία μεταξύ των δύο brands είναι μονόδρομος. Τελικά, Rihanna, Savage X Fenty και Diesel ένωσαν τις δυνάμεις τους και κυκλοφορούν μία από τις πιο viral συλλογές του φθινοπώρου. Αυτή η συνεργασία συνδυάζει την τόλμη, το body positivity και ο απελευθερωτικός χαρακτήρας της.Savage X Fenty με την ξεχωριστή αισθητική της Diesel, μέσα από τα μάτια του Glenn Martens.

 

 

Εμπνευσμένη από την πρωτοποριακή προσέγγιση της Rihanna για τη μόδα και τα εσώρουχα,.η συνεργασία γιορτάζει τη δέσμευση και των δύο brands στη συμπερίληψη και την αυτοέκφραση. Η συλλογή περιλαμβάνει μια ποικιλία εσωρούχων,.ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα και home wear, όλα σχεδιασμένα γύρω από τρία βασικά θέματα Diesel: True Diesel, Denim και Utility.

 

Savage

 

Η limited edition capsule συλλογή παρουσιάζεται μέσα από μια καμπάνια που.γυρίστηκε στις γραφικές παραλίες της Τοσκάνης της Ιταλίας. Σχεδιασμένη από τον Δημιουργικό Διευθυντή της Diesel σε συνεργασία με τη Rihanna, η καμπάνια πήρε ζωή από τον φωτογράφο Salvatore Matarazzo και τον βιντεογράφο Jacopo Farina. Με ένα ενδιαφέρον καστ Ιταλών,.οι φωτογραφίες αποτυπώνουν μια αίσθηση αποδοχής και ελευθερίας του σώματος, απεικονίζοντας μια ξέγνοιαστη μέρα κάτω από τον ήλιο, όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας, σωματότυπου,.φύλου και εθνοτήτων αποπνέουν αυτοπεποίθηση μέσα από ντύσιμό τους.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada