Home / Cozyhome  / Architecture  / Villa Radici: Ένα ακόμα κόσμημα για το Augustus Hotel & Resort

Villa Radici: Ένα ακόμα κόσμημα για το Augustus Hotel & Resort

Villa Radici
Το Augustus Hotel & Resort προσθέτει ένα ακόμα κόσμημα στην εκλεπτυσμένη συλλογή του.

 

Το Augustus Hotel & Resort, σύμβολο πολυτέλειας στο Forte dei Marmi και σημείο αναφοράς για τη διεθνή αγορά φιλοξενίας, προχωρά σε φιλόδοξα σχέδια επέκτασης που θα το καταστήσουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά θέρετρα. Με την απόκτηση της ιστορικής Villa Radici, η οποία δεσπόζει στον εμβληματικό “κόκκινο δρόμο” και περιβάλλεται από πολυτελή πευκοδάση,.το Augustus προσθέτει άλλο ένα πολύτιμο στοιχείο στη συλλογή του.

 

Την ανακαίνιση της Villa Radici έχει αναλάβει το γραφείο Discreet Architecture.σε συνεργασία με το διεθνές αρχιτεκτονικό και design γραφείο De.Tales. Μαζί θα δημιουργήσουν μια υπέροχη ισορροπία ανάμεσα στην ιστορική γοητεία του Art Nouveau στυλ του Forte dei Marmi και σε έναν σύγχρονο σχεδιασμό που θα τιμά την ιστορία της Villa και τη σύνδεσή της με το Augustus Hotel & Resort.

 

 

The Villa Life

 

Τα δωμάτια της Villa Radici ενσωματώνονται αρμονικά στο εκλεπτυσμένο κτίριο του ξενοδοχείου. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση φιλοξενίας, που επαναπροσδιορίζει τη φιλοσοφία του “Villa Life” – μια τάση που ξεκίνησε τη δεκαετία του ’60 με τη Villa Agnelli και τα ιδιωτικά πευκοδάση της – καθιστά το Augustus έναν αποκλειστικό προορισμό, που χαρακτηρίζεται από κομψότητα, ιδιωτικότητα και απαράμιλλες υπηρεσίες.

 

Η Villa Radici χτίστηκε την ίδια περίοδο με τη γειτονική Villa Pesenti,.σχεδιασμένη από τον διάσημο αρχιτέκτονα Osvaldo Borsani, η οποία αποτέλεσε την πρώτη σημαντική ανάπτυξη του θέρετρου και σύμβολο της αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του 1930 στο Forte dei Marmi. Η ιστορία των δύο βιλών συνδέεται με τις ιστορίες των ιδιοκτητών τους: Η Barbara Radici, ιδιοκτήτρια της Villa Radici,.ήταν αδελφή της Augusta Pesenti, ιδρύτριας του Augustus Hotel & Resort, το οποίο για πάνω από 20 χρόνια ήταν το μοναδικό De Luxe ξενοδοχείο σε ολόκληρη τη Versilia.

 

Αρμονία Παρελθόντος και Παρόντος

 

Αντανακλώντας την επιθυμία για διατήρηση της διαχρονικής κομψότητας της περιόδου.Liberty, αλλά και τη στροφή προς το μέλλον και την καινοτομία, η ανακαίνιση της Villa Radici βασίζεται σε λεπτομερή ανάλυση των υπαρχόντων κτιρίων. Τα διακριτικά αρχιτεκτονικά στοιχεία, όπως οι κομψές αψίδες στις πόρτες και τους διαδρόμους και τα παραδοσιακά δάπεδα,.θα αναδειχθούν μέσα από σύγχρονες αισθητικές προσεγγίσεις, δίνοντας νέα πνοή στα ιστορικά χαρακτηριστικά της βίλας.

 

Το νέο στολίδι του Augustus θα προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας,.προσανατολισμένη στην ευεξία και βυθισμένη στη φυσική ομορφιά και ηρεμία του περιβάλλοντος, ιδανική για υπαίθρια διαβίωση.

 

Villa Radici

 

Η χρήση ζωντανών χρωμάτων εμπνευσμένων από τις φυσικές αποχρώσεις της Villa,.όπως το πράσινο της θάλασσας και το μπλε του ουρανού, σε συνδυασμό με γεωμετρικά μοτίβα και ενδιαφέρουσες υφές, θα προσδώσει φωτεινότητα.και χαρακτήρα στα δωμάτια. Τα υλικά και τα διακοσμητικά στοιχεία, όπως τα πλεκτά μοτίβα, οι ρίγες και το βελούδο, θα δημιουργήσουν μια ενδιαφέρουσα.αλληλεπίδραση επικαλύψεων που φέρνουν στο νου τις καλοκαιρινές διακοπές στη Versilia.

 

Ένα Νέο Ξεκίνημα

 

Οι εργασίες ανακαίνισης της Villa Radici έχουν ήδη ξεκινήσει και η βίλα αναμένεται να ανοίξει.ξανά τις πόρτες της το επόμενο καλοκαίρι, έτοιμη να προσφέρει στους επισκέπτες του.Augustus Hotel & Resort μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada