Home / Beauty  / Χρησιμοποιείτε gua sha; Αν όχι, ήρθε η στιγμή!

Χρησιμοποιείτε gua sha; Αν όχι, ήρθε η στιγμή!

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των γυναικών που χρησιμοποιούν το gua sha! Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, σας δίνουμε τους λόγους, αλλά και τον τρόπο!

 

Δεδομένου ότι κυκλοφορούν συνέχεια καινούργιες skincare μέθοδοι στα social media, πολλές φορές χανόμαστε από την πληροφορία. Δε μπορούμε να ξέρουμε τι αξίζει ή τι όχι και συχνά αρνούμαστε μέχρι και να δοκιμάσουμε το οτιδήποτε καινούργιο. Υπάρχει ένα trend, το οποίο ξέφυγε από τη μάστιγα των τάσεων και πλέον θεωρείται skin care must! Αυτό είναι το gua sha και αξίζει 100% να το δοκιμάσετε! Γιατί;

Οι κινήσεις που πραγματοποιούμε όσο το εφαρμόζουμε με το κατάλληλο εργαλείο ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος κατά τέσσερις φορές. Ως αποτέλεσμα μειώνονται τυχόν πόνοι ή σφιξίματα. Όλη αυτή η σωστή ροή αίματος που αποκτά η επιδερμίδα, αυξάνει και τη ροή των θρεπτικών συστατικών και του οξυγόνου. Το περίγραμμα ανασηκώνεται, χαλαρώνετε και διορθώνεται η τυχόν ασυμμετρία. Όλα αυτά οδηγούν σε ένα πιο υγιές και λαμπερό δέρμα. Μάλιστα πολλοί experts τονίζουν τη συμβολή του gua sha στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης.

 

Αποτελεί έναν φυσικό τρόπο να αποκτήσετε το σχήμα προσώπου που θέλετε χωρίς τη χρήση επεμβατικών θεραπειών. Για σχεδόν κάθε beauty expert και επώνυμο, το gua sha είναι must step για τη skin care ρουτίνα του. Η παρακάτω εικόνα δείχνει το πώς θα το εφαρμόσετε! Extra tip! Χρησιμοποιείστε το με μία ενυδατική ή ένα έλαιο για πιο smooth αποτελέσματα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.