Home / Beauty  / Το πιο “ακριβό” χρώμα του φθινοπώρου απευθύνεται στις μελαχρινές

Το πιο “ακριβό” χρώμα του φθινοπώρου απευθύνεται στις μελαχρινές

μελαχρινές
Ήρθε η στιγμή που οι μελαχρινές θα βρεθούν στο επίκεντρο.

 

“Blondes have more fun”. Μία φράση που ακούγεται συχνά, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε τάσεις χρωμάτων μαλλιών. Πράγματι, οι ξανθές αποχρώσεις κυριαρχούν στις τάσεις, με πολλές εντυπωσιακές παραλλαγές να βρίσκονται στο προσκήνιο. Αυτό το φθινόπωρο, ο κόσμος της ομορφιάς παρατήρησε την άνοδο του old money blonde, με αρκετές celebrities να πειραματίζονται.με αυτήν την κομψή απόχρωση – ακόμα και όσες αγαπούν το μελαχρινό. Κατά τη διάρκεια του Fashion Month, η είδηση ότι η Kendall Jenner έγινε.ξανθιά κυκλοφόρησε παντού στα social media, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του old money blonde. Ωστόσο, παρά την προσωρινή αλλαγή της Jenner από καστανή σε ξανθιά,.οι μελαχρινές παραμένουν στο επίκεντρο χάρη στην τάση του Toffee Brunette.

 

Έχοντας ήδη καταγράψει τα κορυφαία hair trends του φθινοπώρου, ήταν φανερό ότι οι κομψές, πλούσιες αποχρώσεις θα κυριαρχούσαν. Αναλύοντας όμως πιο διεξοδικά τα color trends σήμερα, σε σύγκριση με τις αρχές της σεζόν, διαπίστωσα ότι το Toffee Brunette είναι ο πιο ισχυρός “αντίπαλος” του old money blonde, σύμφωνα με τους ειδικούς.

 

 

Ο Tom Smith – hairstylist, color director και ambassador της Olaplex – επιβεβαίωσε τη δημοτικότητα του Toffee Brunette.

 

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή…

 

“Ένας πλούσιος και έντονος τόνος για τις μελαχρινές, αυτή η απόχρωση προσφέρει λάμψη παρόμοια με το sunflower blonde, αλλά λειτουργεί σε πιο βαθιές βάσεις”, εξηγεί ο Tom Smith. “Οι γενικοί τόνοι είναι ζεστοί και συνδυάζουν σοκολάτα, καραμέλα και έντονο χρυσό, δημιουργώντας αντανάκλαση και νεανική λάμψη στα μαλλιά”.

 

 

“Το Toffee Brunette έχει υιοθετηθεί από μερικές από τις πιο εμβληματικές γυναίκες στον κόσμο αυτή τη στιγμή, όπως η Kamala Harris, η Jennifer Lopez, η Sofia Vergara και η τραγουδίστρια HER. Είναι μια διαχρονική αλλά σύγχρονη απόχρωση, που προσθέτει ζεστασιά και βάθος χωρίς να φαίνεται υπερβολική.”

 

 

Toffee Brunette

 

Πώς θα πετύχετε το Toffee Brunette;

 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορείτε να επιλέξετε ένα ενιαίο χρώμα για μια πλούσια και γυαλιστερή εμφάνιση ή να ενσωματώσετε καραμελένιους τόνους σε μια πιο σκούρα βάση με διακριτικές ανταύγειες για ένα πιο σταδιακό αποτέλεσμα.

 

Να θυμάστε ότι όταν ζητάτε από τον κομμωτή σας το Toffee Brunette, είναι σημαντικό να συζητήσετε την ένταση που θέλετε να πετύχετε. Μπορείτε να επιλέξετε μια βαθιά βάση σοκολάτας με καραμέλα και χρυσούς τόνους ή κάτι πιο απαλό και φυσικό. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, αυτή η τάση θα τονίσει τα φυσικά σας χαρακτηριστικά, προσφέροντας sleek τελείωμα και ένα εφέ αντανάκλασης στα μαλλιά σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @kendalljenner/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada