Home / Uncategorized  / Travel in Style – Όσα χρειάζεστε για ένα άνετο και stylish ταξίδι

Travel in Style – Όσα χρειάζεστε για ένα άνετο και stylish ταξίδι

Travel
Προετοιμάζεστε για φθινοπωρινό ταξίδι; Οργανώστε τη shopping list σας με όλα τα travel essentials, που θα σας επιτρέψουν να ταξιδέψετε με άνεση και στιλ!

 

Με την πτώση της θερμοκρασίας, αλλάζουν αυτόματα και οι ταξιδιωτικές μας επιλογές. Το φθινόπωρο μάς εμπνέει για σύντομες αποδράσεις σε μικρά ορεινά χωριά της Ελλάδας, αλλά και σε γραφικούς προορισμούς του εξωτερικού, όπως το Εδιμβούργο και η Βουργουνδία. Όπου κι αν επιλέξετε να ταξιδέψετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Με μια βόλτα στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos, ετοίμασα για εσάς μια shopping list με όλα τα travel essentials, που θα χρειαστείτε στο επόμενο φθινοπωρινό σας ταξίδι!

 

Choose your suitcase

Κάθε ταξίδι είναι μοναδικό και, ανάλογα με τον προορισμό, θα χρειαστείτε την κατάλληλη αποσκευή. Κομψή, ανθεκτική και με εμφάνιση που ξεχωρίζει, η Bastille 2.0 της Delsey Paris, που θα βρείτε στο κατάστημα Bag Stories, μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε ταξιδιωτική ανάγκη, καθώς διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη και σε υπέροχα χρώματα.

 

Travel

Σειρά από βαλίτσες Bastille 2.0 της Delsey Paris, Bag Stories

 

Αν σχεδιάζετε κάποια σύντομη – διήμερη ή τριήμερη – απόδραση, προτιμήστε ένα λειτουργικό σακίδιο πλάτης. Στο κατάστημα Tricks & Treats θα βρείτε το Tugo M, ένα μικρό, συμπαγές ταξιδιωτικό σακίδιο, σχεδιασμένο για να καλύπτει τις απαιτήσεις μεγέθους καμπίνας όλων των αεροπορικών εταιρειών.

 

Backpack Tugo M, Tricks & Treats

 

Στη διάρκεια του φθινοπώρου μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε και στο πλαίσιο της εργασίας σας. Για τα επαγγελματικά ταξίδια σας, λοιπόν, επιλέξτε το Urban-Eye από το κατάστημα Samsonite. Με ξεχωριστή θήκη για laptop και εργονομικό σχεδιασμό, το συγκεκριμένο σακίδιο είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για κάθε επαγγελματική μετακίνησή σας.

 

Travel

URBAN-EYE Σακίδιο πλάτης Laptop 15.6, Samsonite

 

The perfect jacket

Το κεφάλαιο “πανωφόρι” μπορεί να αποδειχθεί αρκετά περίπλοκο, ειδικά όταν πρόκειται για ταξίδι. Το τελευταίο που θέλουμε κατά τη διάρκεια μιας πτήσης ή ενός road trip είναι να νιώθουμε άβολα. Γι’ αυτό, η καλύτερη επιλογή σε πανωφόρι για τις φθινοπωρινές αποδράσεις είναι τα άνετα δερμάτινα jackets. Στο κατάστημα attrattivo εντόπισα μια stylish καμπαρντίνα με snake skin εφέ, που θα ταιριάξει με κάθε look, ενώ στο κατάστημα Papageorgiou Leather & Fur βρήκα ένα κομψό δερμάτινο biker jacket, στο πιο hot χρώμα του φθινοπώρου, το burgundy. travel 

 

Καμπαρντίνα με εφέ snake skin, attrattivo

Δερμάτινο jacket, Papageorgiou Leather & Fur

 

Coziness in every step

Τα travel looks πρέπει να δομούνται με pieces που σας επιτρέπουν άνεση κινήσεων. Γι’ αυτό επισκέφθηκα το κατάστημα Nike, όπου βρήκα ένα ζευγάρι γκρι φόρμες σε loose γραμμή, ιδανικό για ταξίδι. Σε συνδυασμό με τα Nike Dunk Low από σουέντ ύφασμα δημιουργούν την τέλεια εμφάνιση, για να ταξιδέψετε άνετα και με στιλ σε κάθε προορισμό.

 

Travel

Σετ γκρι φόρμες & Dunk Low, Nike

 

The essentials

Επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ, μπορείτε να εξασφαλίσετε και την πρακτικότητα των ταξιδιωτικών looks σας. Στο κατάστημα United Colors Of Benetton θα βρείτε ένα πρακτικό τσαντάκι χιαστί, όπου θα αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα ταξιδιωτικά έγγραφα, τα χρήματα και το κινητό σας. travel 

 

Τσάντα χιαστί, United Colors Of Benetton

 

Ολοκληρώστε το ταξιδιωτικό look σας με ένα stylish μποτάκι από τα Skechers. Με την άνετη, αντικραδασμική τους σόλα, τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι ιδανική επιλογή,.αν οργανώνετε το επόμενο φθινοπωρινό ταξίδι σας στη φύση.

 

Travel

Street™ HI Ryze – Fashion Shaker, Skechers

 

Επισκεφτείτε και εσείς τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos και.προμηθευτείτε όλα τα travel essentials για τις φθινοπωρινές περιπέτειές σας!

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada