Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Emma Chamberlain στην Jean Paul Gaultier FW24 καμπάνια!

Η Emma Chamberlain στην Jean Paul Gaultier FW24 καμπάνια!

Συντονιστείτε στην Gaultier TV! Κεντρικό πρόσωπο της καινούργιας Jean Paul Gaultier καμπάνιας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 είναι η Emma Chamberlain!

 

 

Η Emma Chamberlain επιστρέφει στον κόσμο της μόδας, κάνοντας αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα!.Η social media star φέρνει τη ζωντανή και αφιλτράριστη προσωπικότητά της στην κάμερα και το μικρόφωνο της Gaultier TV! Για την καινούργια Jean Paul Gaultier καμπάνια, για τη σεζόν.Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 αναλαμβάνει τους ρόλους του οικοδεσπότη, της performer και του μοντέλου, ενώ αναδεικνύει υπέροχα την τελευταία συλλογή του γνωστού brand. Σκοπός της καμπάνιας είναι να γιορτάσει τη δυναμική επιρροή των μέσων μαζικής ενημέρωσης, με μία παιχνιδιάρικη και σύγχρονη ανατροπή.

 

 

Από τη συλλογή ξεχωρίσουμε τα black and blue denim, το έντονο κόκκινο, το λευκό tartan, τα signature prints και τα cozy χειμερινά πλεκτά. Την παράσταση κλέβει το φόρεμα Mirè, ένα εντυπωσιακό σχέδιο από διαφανές διχτυωτό ύφασμα με έντονα Jean Paul Gaultier χρώματα -μπλε, ροζ, μαντζέντα, πράσινο και μαύρο. Ωστόσο, αυτό το signature print διατίθεται και σε μακρυμάνικα μπλουζάκια, φούστες και mini φορέματα. Ξεχωρίζουμε και τα printsTartan Face” και το leopard “Marinere”.

 

Για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, η Emma Chamberlain και η νέα.Jean Paul Gaultier συλλογή μάς προτείνουν το Je t’aime ανάγλυφο πλεκτό πουλόβερ. Η καινούργια σειρά είναι διαθέσιμη στο official site.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.