Home / Fashion  / Η Lupita Nyong’o είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου Chanel!

Η Lupita Nyong’o είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου Chanel!

Lupita Nyong'o

Η βραβευμένη ηθοποιός Lupita Nyong’o είναι η νέα πρέσβειρα της Chanel! Μέτα από χρόνια φιλίας με τον οίκο, ανακοινώθηκε και η συνεργασία τους.

 

Μπορεί ο οίκος Chanel να μην έχει ανακοινώσει ακόμα τον καινούργιο Creative Director της -κάτι που απασχολεί πολύ τον κόσμο της μόδας- αλλά ανακοίνωσε τη νέα πρέσβειρα του. Η Lupita Nyong’o δεν είναι πλέον μόνο στενή φίλη του γνωστού Γαλλικού οίκου μόδας, αλλά και συνεργάτης. Η ίδια έχει επιλέξει πολλές φορές δημιουργίες Chanel, είτε για πρεμιέρες ταινιών της, είτε για πολιτιστικά events. Λατρεύουμε την Lupita και πιστεύουμε ότι το brand έκανε πολύ σωστή επιλογή. Ωστόσο, οι celebrities που επιλέγουν να συνεργαστούν με τη Chanel καταλήγουν με ένα μονότονο και καθόλου ευφάνταστο red carpet style…

Ένα κλασικό παράδειγμα είναι η Margot Robbie! Εδώ και χρόνια οι fans της παρακαλούν την ίδια να λήξει το συμβόλαιό της με τη Chanel. Χαρακτηρίζουν τις εμφανίσεις της βαρετές, κάτι που δε μας βρίσκει αντίθετους. Ευχόμαστε να μη συμβεί το ίδιο και με τη Lupita Nyong’o και να δούμε από την ίδια υπέροχες εμφανίσεις και μαγικές καμπάνιες! Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το Instagram της ηθοποιού. Παρευρέθηκε στο τελευταίο show του οίκου στην Paris Fashion Week και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που η Chanel την επέλεξε για την καινούργια global ambassador του.

 

 

“Νιώθω πολύ, πολύ περήφανη και ενθουσιασμένη που κάνω αυτό το νέο ταξίδι με ένα brand που πιστεύω ότι είναι δυναμικό και πάντα θηλυκό και μεγαλοπρεπές. Όταν μεγάλωνα, δεν έβλεπα τον εαυτό μου σε διαφημίσεις για brand όπως ο οίκος Chanel. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περάσω αρκετά την κρίση ταυτότητας και να νιώuω υποτιμημένη από τον κόσμο. Εύχομαι να τονίσουμε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Σήμερα πρέπει όλοι να κατανοούμε πόσο σημαντική είναι η εκπροσώπηση”, δήλωσε η ίδια.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.