Home / Good Life  / Τα Cook-Shop γιορτάζουν τα 50 χρόνια της Fissler Original-Profi Collection®!

Τα Cook-Shop γιορτάζουν τα 50 χρόνια της Fissler Original-Profi Collection®!

Cook-Shop
Το κορυφαίο διαχρονικό σετ μαγειρικών σκευών Fissler Original-Profi Collection® γιορτάζει στα Cook-Shop τα 50 χρόνια του.

 

Από τη στιγμή που η Fissler Original-Profi Collection® πρωτοεμφανίστηκε.στην αγορά, άλλαξε τα δεδομένα στη μαγειρική. Δημιουργημένη το 1974 από επαγγελματίες chefs, η σειρά έφερε τις υψηλές προδιαγραφές των κορυφαίων εστιατορίων στα σπίτια μας, πραγματοποιώντας το όνειρο κάθε λάτρη της μαγειρικής. Έκτοτε, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε κουζίνας, με τους παθιασμένους μάγειρες να τη θεωρούν ως το δεξί τους χέρι.

 

Η Fissler Original-Profi Collection® ξεχωρίζει για τον διαχρονικό της σχεδιασμό, ο οποίος έχει εξελιχθεί χωρίς να αλλάξει ουσιαστικά όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η εμφάνισή της που την καθιστά διαχρονική. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της την καθιστούν ανθεκτική στον χρόνο και αγαπητή στους λάτρεις της μαγειρικής. Διατηρεί τη θέση της στην καρδιά κάθε μάγειρα και μια προνομιακή θέση στα καταστήματα Cook-Shop σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Στα Cook-Shop θα βρείτε όλα τα εργονομικά σκεύη της συλλογής: από τηγάνια, woks.και χύτρες ταχύτητας, μπορείτε να δημιουργήσετε από την αρχή μια επαγγελματική κουζίνα, ώστε να πειραματιστείτε με τις αγαπημένες σας συνταγές. Φυσικά, κάθε σκεύος έχει κατασκευαστεί με έμφαση στην ποιότητα και την ευκολία: όλα τα σκεύη είναι κατάλληλα για πλυντήριο.πιάτων και φούρνο έως 230°C, κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και εξοπλισμένα με τη βάση Cookstar, κατάλληλη για όλες τις εστίες, συμπεριλαμβανομένων των επαγωγικών. Η βάση προσφέρει βέλτιστη απορρόφηση, διάχυση και διατήρηση της θερμότητας.

 

                             Cook-Shop

 

 

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Cook-Shop και ανακαλύψτε από κοντά την κορυφαία συλλογή.Fissler Original-Profi Collection®, για να καταλάβετε τι την κάνει να ξεχωρίζει εδώ και 50 χρόνια.

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?